Osman Çırak'tan 'darp' açıklaması..

ParadokS

Kayıtlı Üye
Osman Çırak, Bodrum’da tatilde bulunduğunu belirterek şunları söyledi:
"Adımın böyle bir olay ile anılması gerçekten çok garip. Hayatımın hiçbir döneminde ne darp edildim ne de kavga ettim. Giresunspor başkanı olduğum dönemde yaşanan olumsuzluklar oldu ancak hiçbir zaman darp yada kavga benzeri bir durum yaşamadım. Ayrıca Giresunspor’un bugün yaşadığı bu olumsuzluklardan bir an evvel kurtularak en kısa zamanda taraftarının istediği yerlerde olmasını ümit ediyorum. Giresunspor camiası bu olumsuzluklardan bir an önce sıyrılmalıdır.

Ulusal basında yer alan bu haberleri inanın bende şaşkınlıkla izliyorum. Bu tamamen asılsız ve dayanaksız bir iddiadır. Bütün dostlarım ve ailem arayıp 'böyle bir olay yaşandı ise benim neden haberim olmadı' diyor. Bende böyle bir olay kesinlikle olmadı diye cevap vermekten usandım. Osman Çırak’ı tanıyanlar bilir ki; kavga ve gürültünün olduğu yerde Osman Çırak olmaz. İnşallah en kısa sürede gerçekler aydınlığa kavuşur ve canım Giresunspor bu işten kurtulur" diyerek sözlerini tamamladı.

Bu arada 2010 yılının son günlerinde mevcut Giresunspor Başkanı Ömer Ülkü, darpa uğramıştı.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri