Oryantal Nedir?,Oryantal Resimleri,OryantaL VideoLarı

Lyd

Bayan Üye
OryantaL Nedir ?
genellikle doğu ülkelerinde, kadınların tek başlarına ve yarı çıplak olarak müzik eşliğinde yaptıkları, vücut ve göbek hareketlerine dayalı dans.

Oryantal dansı belki de dünyanın bilinen en eski danslarının başında gelir. Oryantal dansı çok değişik coğrafi bölgelerde ve bölge özelliklerine uygun değişik formlarda yapılır. Bu dansı diğer danslardan ayıran belli başlı özellikleri vardır. Oryantal dansı, günümüzde geleneksel doğu müziğinin dışında müziklerle de yapılmaya çalışılıyor. Oryantalde dansçının, dans ederken aynı zamanda bazı ritim aletleriylede dansa eşlik edildiği görülmüştür

Türkiyede Dansöz diye hitap edilen asLında Fransızca anLamı Danscı Kadın oLduğunu bıLıyor muydunuz ?

Ritim kuLağı geLişir

özeLLikLe beL hareketLerinin bir çok kadının formunu koruduğunu bıLıyor muydunuz ?

LiveImages%5CG%C3%BCzelim%5CT%C3%9CRK%C4%B0YE%27N%C4%B0N%20%C4%B0LK%20ORYANTAL%20STARLARI%5C15.jpg

---> Oryantal Nedir?,Oryantal Resimleri,OryantaL VideoLarı

dieseL Biliyor zaten bunu
bir ara size resimli anlatım yapsın.

mezdeke falan hahaha

---> Oryantal Nedir?,Oryantal Resimleri,OryantaL VideoLarı

yapsın tabi forumda bı dansçınız eksikti dolduralım azcık siteyi :) herzaman bır tanem her zaman

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri