MALZEMESİ:
750 gr. kıyma,
100 gr. kıyılmış içyağı,
1'er adet soğan ve yumurta,
3 diş sarımsak,
çeyrek su bardağı İnce bulgur,
3'er çorba kaşığı kırmızı pulbiber ve kuru nane
karabiber
tuz.
Soğanı rendeleyin. Sarımsakları dövün. Kıymayı bulgur, dövülmüş sarımsak, rendelenmiş soğan, tuz, karabiber, pulbiber, nane, içyağı ve yumurtayla kararak bir köfte harcı hazırlayın. Harçtan alacağınız parçaları kalın şişlere takıp yassılaştırarak uzun köfteler hazırlayın. Şişleri fırınınızın ızgarasına yerleştirip, her iki yanı kızarıncaya kadar pişirin.
750 gr. kıyma,
100 gr. kıyılmış içyağı,
1'er adet soğan ve yumurta,
3 diş sarımsak,
çeyrek su bardağı İnce bulgur,
3'er çorba kaşığı kırmızı pulbiber ve kuru nane
karabiber
tuz.
Soğanı rendeleyin. Sarımsakları dövün. Kıymayı bulgur, dövülmüş sarımsak, rendelenmiş soğan, tuz, karabiber, pulbiber, nane, içyağı ve yumurtayla kararak bir köfte harcı hazırlayın. Harçtan alacağınız parçaları kalın şişlere takıp yassılaştırarak uzun köfteler hazırlayın. Şişleri fırınınızın ızgarasına yerleştirip, her iki yanı kızarıncaya kadar pişirin.