Orta Sahanın Yükü Onda

ADMIRAL

Kayıtlı Üye

Ortaya koyduğu futbolla taraftarın en çok güvendiği isimlerden biri haline gelen Raul Meireles, derbide de takımının yükünü çeken isim olacak.

Fenerbahçe’ye çok çabuk uyum sağlayan ve forma giymeye başladığı ilk maçtan itibaren ortaya koyduğu futbolla taraftarın en çok güvendiği isimlerden biri haline gelen Raul Meireles, derbide de takımının yükünü çeken isim olacak. Galatasaray’ı orta sahada etkisiz hale getirmek isteyen teknik direktör Aykut Kocaman’ın, Portekizli oyuncuyla yaptığı görüşmede, “Derbide en önemli görevlerden biri sana düşüyor. Rakibi orta alanda durdurmanın yanı sıra, her zamanki gibi savunmadaki arkadaşlarına yardım etmelisin. Senden, fırsat bulduğunda da ataklara katılıp, arkadaşlarına destek vermeni bekliyorum” dediği belirlendi. İlk kez Galatasaray derbisi oynayacak olan Meireles’in, takım arkadaşlarının söylediği, “Bizde Galatasaray’a gol atmayan gerçek Fenerli değildir, bilesin” sözlerini ise tebessümle karşılayıp, “Ben de olurum o zaman” yanıtını verdiği öğrenildi.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri