Orjinal mi ? Dublaj mı ? Altyazı mı ? Hangisi ?:)
Silencio Kayıtlı Üye 26 Tem 2012 #2 ---> Orjinal , dublaj , altyazı ? Kesinlikle orjinal ama mecburiyetten dublaj
Valetta Bayan Üye 26 Tem 2012 #3 ---> Orjinal , dublaj , altyazı ? Altyazılı Genellikle Türkçe çeviriler berbat oluyo
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 27 Tem 2012 #4 ---> Orjinal , dublaj , altyazı ? alt yazı
Wu-Tang Kayıtlı Üye 27 Tem 2012 #5 ---> Orjinal , dublaj , altyazı ? Altyazili,dublajlardan hoslanmiyorum.
G gizliozne Bayan Üye 27 Tem 2012 #6 ---> Orjinal , dublaj , altyazı ? alt yazı tercihim , ama dublaja da kaçarım .
Farkedmez Tanrı TÜRK'ü Korusun! Kayıtlı Üye 28 Kas 2013 #11 ---> Orjinal , dublaj , altyazı ? İki yıl önce olsa Dublaj derdim ama alt yazılı izlemeye o kadar alıştım ki dublajlı film bulsam alt yazılı arıyorum.
---> Orjinal , dublaj , altyazı ? İki yıl önce olsa Dublaj derdim ama alt yazılı izlemeye o kadar alıştım ki dublajlı film bulsam alt yazılı arıyorum.
Apocrypha Bayan Üye 14 Ara 2013 #16 ---> Orjinal , dublaj , altyazı ? Evdeysem altyazı sinemadaysa dublaj.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 23 Ara 2013 #19 ---> Orjinal , dublaj , altyazı ? Altyazı kesınlıkle.. dublaj bana cok yapma gelıor artık..