Biraz alaycı, biraz da deliliğe vuran bir yapım var.. Neden diye sorma ,nedensiz
Ben düşler forumu çok sevdim,
O beni sevmiyor
Kalbimi ona verdim
geri vermiyorhahahahahaha
sanırım birazdan banlnacağım. İçimde öyle bir his varhahahahahaha
eğer ban dan kurtulursam eskisi gibi gelmiyeceğim. Ara sıra gelir bir kaç şiire yorum yazar, bir kaç şiiri eklerim diye düşünüyorum.
22 yaşındayım. 3 yıl dolmuşculuk yaptım. Bir bayanla tartışmak şöyle dursun kötü söz dahi söylemedim. Dolmuşa binenler bilirler, kavga eksik olmaz.
arkadaşlarım takılırlardı:
Erkeklere sille tokat giriyorsun, yemediğin ceza kalmadı, bayanlara ses çıkaramıyorsun diye.
Eski kafa der gülerdim.
Onca yıl okula gittim,üniversiteyi yarıda bıraktım, bir kız öğrenciyle tartışmam olmadı. Burada ise bayanlarla -bazılarıyla diyelim - yıldızım barışmadıhahahahahahahahaha
Neden bilmem........hahaha
Başka neler yazacaktım, unuttum. Belki devam ederimhahaha
Ben düşler forumu çok sevdim,
O beni sevmiyor
Kalbimi ona verdim
geri vermiyorhahahahahaha
sanırım birazdan banlnacağım. İçimde öyle bir his varhahahahahaha
eğer ban dan kurtulursam eskisi gibi gelmiyeceğim. Ara sıra gelir bir kaç şiire yorum yazar, bir kaç şiiri eklerim diye düşünüyorum.
22 yaşındayım. 3 yıl dolmuşculuk yaptım. Bir bayanla tartışmak şöyle dursun kötü söz dahi söylemedim. Dolmuşa binenler bilirler, kavga eksik olmaz.
arkadaşlarım takılırlardı:
Erkeklere sille tokat giriyorsun, yemediğin ceza kalmadı, bayanlara ses çıkaramıyorsun diye.
Eski kafa der gülerdim.
Onca yıl okula gittim,üniversiteyi yarıda bıraktım, bir kız öğrenciyle tartışmam olmadı. Burada ise bayanlarla -bazılarıyla diyelim - yıldızım barışmadıhahahahahahahahaha
Neden bilmem........hahaha
Başka neler yazacaktım, unuttum. Belki devam ederimhahaha