Orhan Banned :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Orhanca

Kayıtlı Üye
Biraz alaycı, biraz da deliliğe vuran bir yapım var.. Neden diye sorma ,nedensiz:D

Ben düşler forumu çok sevdim,
O beni sevmiyor
Kalbimi ona verdim
geri vermiyorhahahahahaha

sanırım birazdan banlnacağım. İçimde öyle bir his varhahahahahaha
eğer ban dan kurtulursam eskisi gibi gelmiyeceğim. Ara sıra gelir bir kaç şiire yorum yazar, bir kaç şiiri eklerim diye düşünüyorum.
22 yaşındayım. 3 yıl dolmuşculuk yaptım. Bir bayanla tartışmak şöyle dursun kötü söz dahi söylemedim. Dolmuşa binenler bilirler, kavga eksik olmaz.
arkadaşlarım takılırlardı:
Erkeklere sille tokat giriyorsun, yemediğin ceza kalmadı, bayanlara ses çıkaramıyorsun diye.
Eski kafa der gülerdim.
Onca yıl okula gittim,üniversiteyi yarıda bıraktım, bir kız öğrenciyle tartışmam olmadı. Burada ise bayanlarla -bazılarıyla diyelim - yıldızım barışmadıhahahahahahahahaha
Neden bilmem........hahaha
Başka neler yazacaktım, unuttum. Belki devam e
derimhahaha

---> Orhan Banned :)

Bu son eylül dedik bu son ama ,
bir türlü sonlayamadık, duramadık sözümüzde .....
burası bari son olsun. sadece şiirler.....
gerisi lafü güzaf olsun....
Kib...

Son düzenleme:

Bu itirafın daha bi içten geldi bana ..

Başlıkta hayli hoş durmuş :)

snin gibi lafını esirgemeden söleyenlere ya dobra ya da patavatsız deniyor bnce sn dobra kısmına girensin kimine göre patavatsız kısmına girdiğin için tartışma oluyordr.biraz dikkatli konuşsan bişi olmaz arkadaşım dikkat et kndine.

Bundan bir kaç yıl önceydi. Dolmuştayım akşam 10 gibi servisi kapattık, 4 - 5 arkadaş Rüzgârlıya gittik. Birkaç yudum bişeyler içtik. 11.30 sularında dolmuşa bindik eve doğru yöneldik. Trafik sakin, ben kaptırdım gidiyorum, önümdeki arabayı sollamaya çalıştım , izin vermedi.Ben de sağdan vurdum, geçtim. Adam kızdı tabiii, Sellektör yapmaya başladı. sonra hızla önüme geçti, durdu. Biz 4 arkadaş hışımla arabadan indik.Döveceğiz onları.. Onlarda 2 kişi arabadan indiler. Adama bir baktım benim amca....
Meğer arabayı değiştirmiş tanıyamamışım , o beni tanımış :D Bana fırça atmaya geliyormuş :D.hemen bir U dönüşü

-Amca , arabayı değiştirince tanıyamaz mı sandın. Benden kaçar mı? :D
Beni tanıdığın için mi böyle yaptın oğlum dedi amcam saf saf :D :D
tabii amca, ondan dedim. :D hahaha
yanındaki, şimdiki gençlerle başa çıkılmaz walla dedi. hahaha
ucuz kurtardık yani hahaha

Bundan bir kaç yıl önceydi. Dolmuştayım akşam 10 gibi servisi kapattık, 4 - 5 arkadaş Rüzgârlıya gittik. Birkaç yudum bişeyler içtik. 11.30 sularında dolmuşa bindik eve doğru yöneldik. Trafik sakin, ben kaptırdım gidiyorum, önümdeki arabayı sollamaya çalıştım , izin vermedi.Ben de sağdan vurdum, geçtim. Adam kızdı tabiii, Sellektör yapmaya başladı. sonra hızla önüme geçti, durdu. Biz 4 arkadaş hışımla arabadan indik.Döveceğiz onları.. Onlarda 2 kişi arabadan indiler. Adama bir baktım benim amca....
Meğer arabayı değiştirmiş tanıyamamışım , o beni tanımış :D Bana fırça atmaya geliyormuş :D.hemen bir U dönüşü

-Amca , arabayı değiştirince tanıyamaz mı sandın. Benden kaçar mı? :D
Beni tanıdığın için mi böyle yaptın oğlum dedi amcam saf saf :D :D
tabii amca, ondan dedim. :D hahaha
yanındaki, şimdiki gençlerle başa çıkılmaz walla dedi. hahaha
ucuz kurtardık yani hahaha
bu güseldi dexD
yukarda saçmalamışın canımxD
dolmuşçuuuuuuuuuuuuuuu:p
bi gün bna kıyak geççxD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri