Organ bağışına bakış acınız nedir ?

Organ bağışına bakış acınız nedir ?

• Yaptım, kartım cebimde.

Oy: 2 16.7%
  • Yapmadım, mutlaka yapacağım.

Oy: 7 58.3%
  • Yapmadım, yapmayacağım, şu ya da bu nedenlerim var.

Oy: 3 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    12

Numetrik

Bayan Üye
Evet arkadaşlar hayati önem taşıyan organ bğışı hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ? Sizce yapiılmalı mıdır ? Yapılmasın diyenler neden böyle düşünüyor açıklarsanız sevinirim. Keyifli forumlar.

---> Organ bağışına bakış acınız nedir ?

olumlu bakiyorum... neden olmasin..oleceksin ama organiin bir baskasina can verecek.

daha iyi bir hayr insanlik gorevi olamaz galiba:))

Olumlu bakıyorum tabiki neden olmasın :)

Mutlaka Organlarimi bagislamak isterim tabiki olumlu bakiyorum bu konuya....

bende bağışladım..

ben öldükten sonra neden başkaları acı ceksın veya daha abuk ölsun kı..

zaten ölecegım toprak olacagım en azından bır can bır hayat kurtulursa sayemde ne mutlu bana..

evet tebrikler ozkan abi.. daha cok kisilerin organ bagisina sicak bakmasi ve gercekden hayata gecirmesi dilegiyle..

cok insanlar sirada bekliyr organ nakli bulunsada hayata yeniden sanslari olsa..

hiç düşünmemiştim kimseye yarayacak bir şey kalmamıştır bende belkide..

eğer birinn sıkıntısını geçirecek işe yarar organm warsa seve seve bağışlarım tabi

Bende bağışlamıştım organlarımı. Çok daha fazla insanın bunu yapması lazım. O kadar çok hayata yeniden tutunmayı bekleyen insanlar var ki... Belkide bizlerin bağışladığı organlarla 1den fazla insan hayata yeniden tutunacaktır... Hem Allah lazım etmesin bizim ailemizden birine lazım olmayacağını da bilemeyiz değil mi ?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri