Orduspor'a yeni otobüs..

karagümrük

Kayıtlı Üye
Bank Asya 1. Lig takımlarından Orduspor'un Başkanı Nedim Türkmen, kulübe, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (OTSO) desteğiyle yeni bir otobüs kazandırdıklarını söyledi..

Türkmen yaptığı yazılı açıklamada, takımın bu haftaki Bucaspor maçına bu otobüs ile gideceğini belirterek, otobüsün Orduspor Kulübüne kazandırılmasında emeği geçen Ordu TSO yönetim kuruluna teşekkür ettiklerini belirtti.

Açıklamasında taraftarlara da seslenen Türkmen, yönetim kurulu olarak sorumluluklarının bilincinde olduklarını ve üç yıl içinde Orduspor'u mutlaka Süper Lige çıkaracaklarını vurguladı.

''Ordusporlu olmak fedakarlık ister'' görüşünü bildiren Türkmen, şunları kaydetti:
''Taraftarımız rahat olsun. Ordusporumuz'u güzel günler bekliyor. Bu büyük taraftara her şeyin en güzeli yakışır. Ordusporlu olmak fedakarlık ve elini taşın altına koymayı gerektiriyor. İyi günde, zor günde herkesin üzerine düşeni yapması çok önemli. Biz bunu yapıyoruz. Ancak şu unutulmamalı ki Orduspor'un menfaatleri her şeyin önündedir. Biz de bu bilinçle çalışıyoruz. Çok yakında gelinen noktayı hep beraber kamuoyu ile paylaşacağız.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri