opsS..

BooB

Banned
ailem size sesleniyorum siz beni dershane sınavına gittim sanarken ben göztepemin maçındaydım ..
ilk buna gittim
Göztepe - Tavşanlı Linyitspor 22.04.2012
sonra
Göztepe - Bucaspor 29.04.2012
:67::2:

neyse zaten çok güzel maç izin vermesenizde gidicektim yine olsa yine giderim
kimse umurumda olmaz bu saatten sonra :69:

---> opsS..

hangi saatten sonra?

bence iyi etmemissin. ya basina bir is kis gelse ne olacak? ALLAH korusun

---> opsS..

hangi saatten sonra?

lafın gelişi saat ya xD giderim zaten maçları bekliyorum başlasın artık diye :2:
şu staja başlıyayım da göz göz store zengin etces :67:

bana bişey olmaz yeaa

---> opsS..

lafın gelişi saat ya xD giderim zaten maçları bekliyorum başlasın artık diye :2:
şu staja başlıyayım da göz göz store zengin etces :67:

bana bişey olmaz yeaa

lafin gelisi oldugunu biliyorum... ''bu saatten sonra'''yazmissin ya. hangi saaten diye sorarken senin daha yasin kacki demek istedim de hangi saati diyorsun.

neyse sen bilirsin...
ama dogru yapmiyorsun. iti var kopugu var haberlerde goruyoruz yani

---> opsS..

Sınav,sınav,sınav nereye kadar ?

Anladığım kadarıyla,fanatik bir Göztepe'lisin ...
Doğru olanı yapmışsın :) Arada böyle kaçamaklar iyidir .

Erzincan'da üniversite öğrencisiyken , Elazığspor'um-K.Şeker maçı için ben de kalkıp memlekete gelmiştim ailem beni Erzincan'da sanarken...

Stad'da babamla pişti olduk :D Dikkat et sen de aileden birine denk gelme aman :)

---> opsS..

Sınav,sınav,sınav nereye kadar ?

Anladığım kadarıyla,fanatik bir Göztepe'lisin ...
Doğru olanı yapmışsın :) Arada böyle kaçamaklar iyidir .

Erzincan'da üniversite öğrencisiyken , Elazığspor'um-K.Şeker maçı için ben de kalkıp memlekete gelmiştim ailem beni Erzincan'da sanarken...

Stad'da babamla pişti olduk :D Dikkat et sen de aileden birine denk gelme aman :)
yok ben pişti olmam çünkü babam göztepeli değil :2:

dershne zamanında bızde yaptık ders derste bı yere kadar ucunu kacırmadıktan sonra :)

aynen öyle :)

---> opsS..

hangi saatten sonra?

Tatlim bende ayni fikirdeyim yesille sinemaya git kafeye git alisverise git windows shop yap :R ama mac ortami cok farkli allah korusun ben bu yastayim babam bile beni gondermiyor maca xD yoksa bizde cok kactik okuldan dershaneden :R

---> opsS..

Anne ve Babadan habersiz iş yapılmaz. Hiç Amcana çekmemişsin. Görmemiş Duymamış Olayım :M

---> opsS..

Aileme bu tarz yalanlar söyleyerek ben de birçok yere gittim ama maçlar tehlikeli birçok maçta karşılaşılmıyor mu birçok olayla?
En azından yanına bi büyük al da git sırlarını paylaştığın bi kuzen vs.

Onun dışında itirafın güzel, en azından yalanından kurtulduğunu düşünceksin böylece rahatlıcaksın :pp

---> opsS..

valla ben bugun olmus 5dk gecicekcek olsam arayp soyluyorum anne biraz gec gelecegim diye. onlari merak ettirmeye uzmeye hakkimiz yok. onlar uzulmeyecek kadar degerliler.

arkadaslarim bana hep derdi ana kuzusu, yani gec diyorsun azicik diye niye ariyorsun filan...
dedim benim surekli isten cikip eve gitme saatim var ve bu belli hergun 5 te evde oluyorsam o gun 5,5 yada 6 da evde olsam merak etmeyecekmi edece... eee siz dalga gecebilirsiniz benim icin annem onemli derdim...
onlarda dalga gecmiyorlardi zatende...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri