••♥ KaLmak Kendimi TerkiMdir ♥••

AySe^^

Bayan Üye
~
yaln305zl305kfgwe2iz4.jpg

Denklemler içindeyim. Hangi yaşanmışlığımı versem haklı çıkarmıyor beni aşk. Sonum tanımsızlıktan geçiyor. Sıfırların ardına saklanıyor eldelerim.
15355236qz8.jpg

Elleri boş bir aşktan medet umuyor hislerim. Düşlerimin harf kalabalıklığına isimler kazıyorum. Ve yarım kalmış yüzleri tamamlamak için kalemi bırakıp, fırçaya hapsediyorum parmaklarımı. Aşk! Bu kadar eksik mi yüzün bende?
y1ppzi8wh0cpgipcia7gidriw0.jpg

Uykuyu karanlığın bağrına zincirledim. Bilmem ki kaç yanılgı boyu durdum köşe başlarında? Kaç defa kendime tezat düşler biledim? Bana bir mutluluk borçlu yaşadım hep. Sayfalarca sustum, satırlarca düşledim. Aşk bile anlamadı haykırışımı. Yine kendim yaşayıp tek başıma büyütüyorum cümlelerimi. İki kişilik hayallerden aforoz ediliyorum. Düşlerimin üzerinde tepiniyor birileri. Adımı lime lime ediyorlar. Sesim katlediliyor.
y1ppzi8wh0cpgimkgmu2nrvmr3.jpg

Harflerden ibaretim artık…
Bir bavula sıkıştırıp tüm anıları, gitmeliyim diyorum. Kalmak, kendimi terkimdir çünkü.
y1ppzi8wh0cpglyjt9jsea1xr1.jpg

Yâr, bu bir ihtilalden arta kalan zaman kırıntıları… Dönüşsüz gidişlerin demlenmiş vedaları… Şimdi sana yakılmış bir ağıt isteme benden; gözlerim bu denli söylenirken…
y1ppzi8wh0cpgkyhlhebbbali9.jpg

Sesimde katillerin kanlı elleri… Yankesicilerin, anılar dolu bavulumda gözleri.
y1ppzi8wh0cpgjlo0d7dwzgof3.jpg

Nereye gitsem mahkûm, nereye gitsem zanlıyım. Haberim olmadan kendi içimde yarınlarımı asmışım.
Yalnızlığımın elinden tutup sürüklüyorum. Kendimi kendim bulamayacak kadar saklamak istiyorum.
y1ppzi8wh0cpgk8sp7ssy9hns1.jpg

Yorgunum yâr… İçim ölümlere göz açıyor seher vakitlerinde. Ahh bir becerebilseydim kendimden uzaklaşmayı.
Büyük bir savaş var gözlerimde.

y1ppzi8wh0cpgjlfjsjvkgjnf3.jpg

Ölüp ölüp diriliyor harfler. Hani o arkasına saklandığım sevdanın sahibi? Hani, nerdesin yâr? Beklemekten adam olmadı düşlerim.
Nerdesin?
dfhz0.jpg

Ölüm cezasına çarptırılacak kalemim.
Sen de anlamadın yâr… Sen de anla(ya)madın…
uyufa6.jpg

Ey Aşk!
Sen bile anlamadın beni…
Ben daha kimden medet umayım ki?

`

Son düzenleme:
---> ••♥ KaLmak Kendimi TerkiMdir ♥••

ßegendiginize sevindim :)
Rep için de tesekkür ederiim :)

ßeğendiğine sevindim.

Repte versen daha cok sevinirdim ama neyse. :pp

Sen $una vermicem desene xDxD
Neyse muhabbet olmasn :pp

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri