onun bıttıgı anlar

deathn

Kayıtlı Üye
Arkadaşlarla yemek yiyecektik.Lokantaya gittigimde henuz kimse yoktu.. Bir sure sonra kalabalik Bir grup halinde geldiler.Öpme faslinda o sirada siparis almak uzere bekleyen garsonu da öpmustum! Tabii kahkaha tufani kopmustu. Iste o an benim bittigim andi.

Gece otobusle Istanbul'dan Izmir'e gidiyordum.Yanimda oturan da benim gibi iri kiyim olunca komple vucut temasi oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde,ikimiz de uyumusken,yanimdaki yolcu birden sicradi.Karimdan alisik oldugum icin,
'Gecti bitanem. Ben yanindayim, yok bir sey' deyiverdim!
Adam gozlerini aralayip dehsetle bana bakmisti.Iste o an benim bittigim andi.

Üniversite yillarim. Kulak rahatsizligimdan dolayi hastaneye gitmistim. Doktor muayene esnasinda rahat olmam icin benimle sohbete basladi.
'Ogrenci misin'
'Evet.'
'Hangi universite'
'Uludag.'
'Ben de oradan mezun oldum.
Hangi bolumde okuyorsun'
isletme' dedim ve bombayi patlattim:
'Siz hangi bolumden mezun oldunuz'
'Sence'
Iste o an benim bittigim andi.

Sabah ofiste telefonla konusuyordum. Telefonu omuzumla basimin arasina sıkıştırmıştım. Elimin birinde
cep telefonu, digerinde pogaca vardi. Cep telefonumu sarj etmek isterken sarj aletinin ucunu birden pogacaya soktum! Goren oldu mu diye kafamı cevirince de mudurumle goz goze geldim. Siritiyordu.Iste o an benim bittigim andi.

Lise 1. siniftaydim. Kimya dersinde "Isinan maddeler genlesir" konusunu anlatan hocamiz,
'Ornegin pirinc' deyince atladim:
'Haklisiniz hocam yaa! 2 bardak pirinci isitinca koca bir tencere pirinc pilavi oluyor.' Hoca, 'Oglum bu yemeklik pirinc
degil, metal olan pirinc' deyince butun sinif gulmekten yerlere yatmisti.Iste o an benim bittigim andi.

Eve gitmek uzere Bakirkoy dolmusu bekliyordum.Sigaramin kalmadigi aklima gelince onunde durdugum Tekelbayiine girecekken minibus geldi. Apar topar bindim.Sofore parayi uzatip, 'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkac saniye yuzume bakip,
'Abi bu Bakirkoy'e gider' diye cevap verdi!
Iste o an benim bittigim andi.

hahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri