Onun Adı Convers'li Psikopat

RaPizM^^

Bayan Üye
Onun Adı Convers'li Psikopat

rizakocaoglu14.jpg

Ezel Dizisinde Rol Alan Rıza Kocaoğlu'na "Convers'li Psikopat" Yakıştırması Yapılıyor

Geçmişte çok sayıda dizide rol alan Rıza Kocaoğlu geçtiğimiz sezonun ortasında 'Ezel'in kadrosuna katıldı. Dizide eli kanlı bir katili canlandıran Kocaoğlu "Büyük bir keyifle oynuyorum" dediği 'Ezel'i ve hedeflerini Sevil'in dergisine anlattı...

'Ezel' cephesinde çekimler nasıl gidiyor?
Oldukça iyi ve yoğun gidiyor. ikinci sezonda her şey daha da yoğunlaştı. Dizide aksiyon her geçen artacak.

Kadro da değişti...
Zaten rüya gibi bir kadro vardı. Yeni gelen ağabeylerle daha da keyifli oldu.

Dizinin kötü adamı olarak nitelendiriliyorsunuz. Günlük hayatta hiç nasibinizi aldınız mı bu yakıştırmadan?
'Ezel' öyle bir dizi ki izleyen kişiye kötü adam gibi geliyorum ama bana dışarıdan gelen tepkiler genellikle performansla ilgili oluyor. "Sen o kötü karaktersin"den ziyade "Ne güzel oynuyorsun" gibi tepkiler oluyor. "Sen kötüsün şunu yaptın" gibi bir eleştiri hiç duymadım. Çünkü sınırda bir karakteri oynuyorum. insanların sempati duyduğu bir yanı da olan bir rol bu.

Bazı kişiler size 'Convers'li psikopat' yakıştırması yapmış internette...
Evet bunu ben de duydum. Hatta sadece bununla sınırlı kalmadı. Convers'ten de ulaşmaya çalıştılar diye biliyorum ben.

Bu seçimi siz mi yaptınız?
Rolüm gibi kostüme de yapımcımız senaristimiz ve ben karar verdik. Senaristimizle karakter daha domestik olsun ama herkesin bildiği ve hoşuna gidecek bir şeyler de taşısın diye konuştuk. O zaman ben de "Convers olsun" dedim.

Amacına da ulaşmış görünüyor ama...
Evet... Hatta en son anneannemin örme yeleğini de giyip onunla tamamlamış oldum kıyafetleri.

Bu karakterleri yakalarken yabancı karakterlerden esinlendiğiniz oldu mu?
Birçok insan birçok karaktere benzetiyor. Aslında bu hoşuma da gidiyor. Keyser Soze'ye benzetenler var. 'Sin City'den bir karaktere benzetiyorlar. Heath Ledger'a benzetenler var. Ama ben hiçbirini düşünerek oynamadım. Her şeyden bir özellik katmaya çalıştım. Biraz domestik de olmak istedim. Bu adam insanları takım elbise ya da herhangi bir şeyle korkutan biri olmasın istedim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber ankara nakliyat
bypuff
Geri