endLesS
Webmaster
Eski bir bayan arkadaşımın arkadaşı bana bulunduğumuz ortamda tam bir asosyal gibisin demişti. Kız ters bir tipti belliydi saçlarını öyle dikmesinden. Şöyle aynı Ekmeğe yumruk atıp Camiye Molotof atmışta sanki Allah onu öyle cezalandırmış gibisinden bir tip işte görmüşsünüzdür. Sonrasında baya bir zaman geçti geçenlerde Hacettepede Yabancı Diller Yüksekokulunun oradaki Kafeteryaya giriyim dedim. Arkadaşlarda var yanımda tam ortamı yani. İçeri girdim bi 3-5 kişi ben bir arkadaşı ararken baktım onu orada gördüm her tarafta masa var o tam ortaya oturmuş neredeyse tek başına ellerinide bağlamış naz yapar tür sağa sola bakıyor birini bekliyor da olabilirdi ama ben nasıl o an asosyal gibi davranıyorsam oda öyle duruyordu daha beterdi sanırım xD Yanına yanaştım ve masasına oturdum. Beni tanıdın mı dedim hatırlar gibiyim dedi. Ben o asosyal çocuğum şimdi arkadaşlarımla takılmaya geldim ve baktım gördüm ki toplum seni kabullenememiş ortada sap gibi kalmışsın oturuyumda paçanı bu sıkışıklıktan kurtarıyım diye geldim dedim ne diyeceğini bilemedi tabi xD İstersen koluna girip buradan beraberde ayrılabiliriz dedim eminim daha sosyal görünürsn diye yanımdaki arkadaşlar falan yıkıldı tabi millette bize bakmaya başladı fazla uzatmadım ve uzaklaştım arkamdan bişey çocuğu falan saydı ama neyse dedim. Keşke daha fazla şeyler yapsaydım diye pişman oldum şimdide iyi mi :/ Bunu neden anlattım bilmiyorum ama o kızın resmini gördüm biraz önce yazıyım dedim xD