Onu Çooooook Seviyrum ( :

` Nur ~

Bayan Üye
Herkes ßişyLer itiraf etmiş Madem ßenimde İçimde kaLmasın ( :

6 Ay önce 1.5 yıLLık iLişkim ßitti. Çok farkLı nedenLerdendi.. İkimizede Acı vermeye ßaşLamştı devam etmesi Daha da kötü oLacaktı..

Neyse öyLe böyLe bitirdik İşte.. ßaşLrda tamamen bitirdiğimi düşünüyordum ama öyLe değiLdi.. İçimde de taşıyamyrum artık..O gün ßugündür Unutamadım Onu.. Herşeye ragmen , o biLmese de , hiç biLmeyecek oLsada ßen onu çooooook seviyrum ( :

---> Onu Çooooook Seviyrum ( :

Doğru yoLdaSın ;)

Seviyorsan Bırakma Peşini ;)

beLLi Etme Gerekirse Sevgini Hatta onu takıp ettıgını bıLe Ama Bırakma .. Bıgun cık karsısına ıtıraf et bakaLım Ne Ypacak :M

TesekkurLer Itırafın ıcın :M

Doğru yoLdaSın ;)

Seviyorsan Bırakma Peşini ;)

beLLi Etme Gerekirse Sevgini Hatta onu takıp ettıgını bıLe Ama Bırakma .. Bıgun cık karsısına ıtıraf et bakaLım Ne Ypacak :M

TesekkurLer Itırafın ıcın :M

İstesem de ßırakamıyorum zaten = )
ßende Teşkkr ederim : )

İkimizede Acı vermeye ßaşLamştı devam etmesi Daha da kötü oLacaktı..

demişsin cnm belkı unutman gerek..yada bu sorunları beraber konusarak aşın..seviyorsan sorunları çözüme kavustr mutlu ol. :8:

İkimizede Acı vermeye ßaşLamştı devam etmesi Daha da kötü oLacaktı..

demişsin cnm belkı unutman gerek..yada bu sorunları beraber konusarak aşın..seviyorsan sorunları çözüme kavustr mutlu ol. :8:

o günden sonra 1 kere knuştuk.. Onu Da hatrLmk istemiyrum..
Tbi ki Çok istiyorum mutLu oLmayı.. Ama ßi yerde düqümLeniyruz İste..
Sende mutLu oL Cnm TşkLer = )

Yüreğinde gerçek bi sevgi varmış :) tebrik ederim seni . aslında bunun sana mutluluk vermesi lazım. her ne olursa olsun seviyorsun sadıksınn!! o senin olsun yada olmasın. sen seviyorsun gerisini salla gitsin.. Mutlu olman dileğiyle :)

Yüreğinde gerçek bi sevgi varmış :) tebrik ederim seni . aslında bunun sana mutluluk vermesi lazım. her ne olursa olsun seviyorsun sadıksınn!! o senin olsun yada olmasın. sen seviyorsun gerisini salla gitsin.. Mutlu olman dileğiyle :)

Ck tşk ederm = )
Sende mutLu oL ..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri