Online Dua Servisi- Hadi Herkes Buraya...

GokLeRiNdeRDi

Kayıtlı Üye
Öncelikle adminlerden ricam konuyu kaydırmamanız. Güncelliği bakımından en çok bakılan yer burası olduğundan daha çok kişiye daha çok duamız ulaşacaktır inşallah

Online olan diğer kardeşlerimizin tek tek isimlerini sayarak onlara dua etsek nasıl olur?

Böylece hem dua sevabı almış oluruz hem de melekleri kendimize dua ettirmiş oluruz. Hem birimizin dili diğeri için günahsızdır. Birbirimize yaptığımız dualar makbuldur.

Ne dersiniz?

♥ ԼคԼ ♥, ' нα[к]αп, -KariZma-, 3kzlelms3, aÇeLya, ARTVİN_08, ashli, Asi Ruh, AsiGenC27, AySe^^, cluee, DeriN ~, endLesS, fatihsertbas93, feature1, fghi407, greengrkn, hawaLı_qirL, kingodisco, kopuKraLiçe, kralcan308, LaNéDLy qHz, nazLı_yuReqim, qo[L]deN Kiss., SeRDeM, Seven_Adam, tenten06, ulus1923, Until The Grave, w4ynlord, woldemond, xxxxbalta, zazaugur, ^shékér kıs^, _qecem_, ~paTRon!, « dieséL »+

Allahım
Günahlarımı
bilgisizlik yüzünden yaptıklarımı
haddimi aşarak işledigim kusurlarımı
benden daha iyi bildigin bütün suçlarımı bagışla!

Allahım
Ciddi ve şaka yollu yaptıklarımı ,
Yanlışlıkla ve bilerek işledigim günahlarımı affeyle!
Bütün bu kusurların bende bulundugunu itiraf ederim.

Allahım!
Şimdiye kadar yaptıgım,
Bundan sonra yapacagım ,
Gizlediğim ve açıga vurdugum,
Ve benden daha iyi bildigin günahlarımı affeyle.
Öne geçiren de sen
Geride bırakan da sensin
Senin gücün herşeye yeter
.

Hz. Muhammed (s.a.v)

Yarabbi bu duayı okuyan her kulunun işlediği bütün günahları affet. Şüphesiz sen affedensin bağışlayansın

---> Online Dua Servisi- Hadi Herkes Buraya...

Amin .. Allah kabul etsin kardeşim teşekür ederim eklemişsin beni :)

Amiiinnnn
Üniversite sınavına giren kardeşler için de edelim; Allah herkesin gönlüne göre versin :)

Amin Kardeşim . Amin Ecmain .

Aslında Güzel konu Bro =) TeşekkürLer Bu Düşüncen İçin :)

Ama Ben FarkLı dua Edecem : )

CanSıza Can, HastaLara Şifa Veren Allahım.

Bu Zamana Kadar Yaptığım Tüm Günahlarımı Affet demeye bile yüzüm yok asLında . Dinime, Bayrağıma Karşı Bir Hatam Olmadı Olamazda Lakin . Bu Zamana Kadar Kullandığım Alkol, Esrar gibi Dinimizin Yasakladığı Maddeleri Kullandığım İçin Senden Af Diliyorum . Ve Tövbe Ediyorum Bir daha ağzıma ne içki nede Esrar alacam . Diğer Yandan Ailem İçin Dua Edecem Sana .

Kardeşime Zihin Açıklığı Ver YaRabbim . Anneme Babama Sağlık İhsan Eyle . Sen BağışlayanSın onLarın GünahLarını Affeyle . Yeni Bir Sayfa Açtım Kendime . Gittiğim yoldan yüzümü kara çıkartma YaRabbi. Okul Hayatımda Hep BaşarıLı oLmamı Sağla . Parada puLda gözüm Yok Sağlığımın İyi olmasında yardım et Ya Rabbi Şifa ver . Zorda kaLanLara Yardım Et. Hastalara Şifa ver Şehit oLanLarın Mekanını Cennet Eyle. Şehit Yakınlarına İse Sabır Ver .

Amin kardeşim cümlemize yüreğinden temizce dökülen dualara milyonlarca kez amin

amin . . tüm islam aleminin kandili mübarek hayırlara vesile olsun inş . .

Ecmain..

Ey Rabbimiz, unutur veya hataya düşersek bizi sorumlu tutma, bizden öncekilere yüklediğin gibi bize de ağır bir yük yükleme! Ey Rabbimiz, bize gücümüzün yetmediği işleri de yükleme, bizi affet, bizi bağışla, bize acı, sen bizim Mevlâmızsın. Kâfirlere karşı bize yardım et!

Herkesin Kandili Mübarek Olsun İnşallah

Ecmain..

Ey Rabbimiz, unutur veya hataya düşersek bizi sorumlu tutma, bizden öncekilere yüklediğin gibi bize de ağır bir yük yükleme! Ey Rabbimiz, bize gücümüzün yetmediği işleri de yükleme, bizi affet, bizi bağışla, bize acı, sen bizim Mevlâmızsın. Kâfirlere karşı bize yardım et!

Herkesin Kandili Mübarek Olsun İnşallah

Amin ecmain

*Mypop, ashli+, Asi Ruh, AsiBey, assder5, ChaKMa_$eiTaN, culcu81, Darkchild, DeepKusursuz, DeriN ~, endLesS, Ghorkee, gstar, kamilpasa, KarismaTiq, kartal0189, kopuKraLiçe, LaNéDLy qHz, MegaKill, mehmet.isyan, Mertcan'K, NaLeD_CoCuQ, RuThLeSs, saloc, sedatgundogan, Seven_Adam, Slient_King, umutgüneşi, vaytex, zeyno54

ALLAH’IM

ACİZLİKTEN

FAKİRLİKTEN

CİMRİLİKTEN

KORKAKLIKTAN

TEMBELLİKTEN

HİLEKAR DOSTTAN

FAYDASIZ İLİMDEN

KABİR AZABINDAN

AĞLAMAYAN GÖZDEN

SIKINTI VE HÜZÜNDEN

ÜRPERMEYEN KAPTEN

HER TÜRLÜ HASTALIKTAN

HAYATIN FİTNELERİNDEN

BORÇ ALTINDA KALMAKTAN

KABUL OLMAYAN DUADAN

DOYMAK BİLMEYEN NEFİSTEN

İHTİYARLIKTAN ELE AVUCA DÜŞMEKTEN

ZALİM OLMAKTAN VE ZÜLME UĞRAMAKTAN

İSYAN ETTİREN FAKİRLİKTEN VE AZDIRAN ZENGİNLİKTEN

GEÇMİŞE KEDERLENMEKTEN VE GELECEĞE KAYGILANMAKTAN

SANA SIĞINIRIM.

HZ.MUHAMMED (S.A.V.)

Okuyan tüm kardeşlerimize.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri