Öneri

B.Anaç

Kayıtlı Üye
Benim bi önerim olucaktı
ama öncelikle sunu söyliyim bu tip yarısmalar daha sıklasmalı forumun aktivitesi artıyor çok hoş bi çalısma bence.
Bence artık siteye davetiyeyle üye olunsun . böylece kaliteli üye sayısında artış gözlenir ve adminlerin modların isi kolaylasır
bence üye artısıyla gurur duyacagımıza böyle bir uygulama daha iyi olur

---> Öneri

Davetiyeyle olursa aktif olan üye olan sayısı az olur.Üye kaybıdır bence..Bu işi de fazla yapan site yok şu anda

---> Öneri

Evet

Baya Renk Kattı Foruma

Ancak Davetiyeyle Üye Olmak Biraz abartılı Olur.

Sonuç İtibariyle Belki Bizdeki Muhabbet

Sıcak Ortam Başka forumlarda oLmayabilir Ama

İçerik Olarak Bize Benzer Hatta Bizden Daha iyi Forumlar Var.

Kayıp Olur.

---> Öneri

ben cok sevdim bu yarısmayı :) ama bizim final zamanlarıyla cakısıo o acıdan bana biraz kötü oldu..
tşk ederim yarısma kimin fikriyse diesel'nde dediği gibi foruma renk geldi..

---> Öneri

Uzatırız isterseniz . xD
:D

Dediğin Gibi İçerik Bakımından Bazı Forumlar Daha Önde ..

Önde Olmalarının Sebebi İse Biz Yöneticilerimizi Sıkmıyoruz Konu Sayısında .. Bazı Forumlar Konu Sayısına Göre Kademe Atlattırıyor Yöneticilerine E Haliyle Herkes Konu Açıyor Admin , Mod Olmak İçin ..

Davetiyeyle Üyelik Demişsin , Öyle Yaparsak Eğer Üye Sayılarından Çok Düşüş Olur.. Hergün Gelen 200 Üyenin Arasından 5-6 Tanesi Kalıcı Oluyor Zaten ..

---> Öneri

İtiraf ediyorum konu açmanın bu kadar zevkli olduqunu hiç düşünmemiştim xD Hele bide ucunda ödül warsa dahada zewkli oluyomuş :kopkop:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri