ÖnemLi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Asi Ruh

Kayıtlı Üye
Konuyu çöpe göndermek admin arkadaşın tabi ki yetkisidir ama bu işlem karşısındaki insanı rencide edecek şekilde olmamalıdır. Bu gün çöpe konu atma rekoru kırmışsın. Tebrik ederim ama bu işi kırıcı olmadan veya karşındaki insanı gırgıra almadan yaparsan daha saygı çerçevesinde olur. Unutma ki bizler olduğumuz için sen burdasın, sizler adil olduğunuz sürece biz burdayız.

Zannedersem kimi kastettiğimi arkadaş kendisi anlayacaktır.
...

---> ÖnemLi

Açtığınız Konu Daha Önce Açılmıstı

Bende Link Koyarak Konuyu Kilitledim

Dikkat Ederseniz Bütün Konuları Link Koyuyorum Ve Kilitliyorum

Ve Kimseyi Gırgıra Alıp Kırıcı Bir Şekilde Konularını Kilitlemedim

Konunun Linkini Koydum ve Kiliti Attım

bu Zamana Kadar da kimseden böyle Ağır Laflar Duymadım

Eğer Ben Konuları Ağır Kırıcı Ve Üyleri GIrgıra Alır Şekilde Konularını Kilitliyorsam;

Konularını Kilitlediğim BÜTÜN ÜYELERDEN ÖZÜR DİLİYORUM ..

SİZDENDE ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLERİM KIRICI BİR ŞEY YAPTIYSAM

BEN BU ADMİNLİK İŞİNİ BİLMİYORUM DEMEKTİR ÜYELERE KIRICI SAYGISIZ ALAYCI BİR ŞEKİLDE KONULARINI KİLİTLİYORUM TEKRARDAN KIRDIĞIM ÜYELERE VARSA HEPSİNDEN ÖZÜR DİLİYOR

ADMİNLİĞİMİN ALINMASINI İSTİYORUM ..

SAYGILAR ..

---> ÖnemLi

akınım super konusma olmus sen bu konuda haklısın...bence yonetımdede ıyısın bu ıstıfayı ben kendı adıma kabul etmıyorum:D

tabı benım soz hakkım yok ama olsun:p

---> ÖnemLi

"Böyle bir şey görmedim yarıldım resmen "
yazmış arkadaş. O yazıya tıklayınca anladım ki konu daha önce açılmış. Keşke altına "açıldı" falan yazılsaydı. Yanlış anlama da olmazdı. Bu arada Atlantis kardeş demek ki saçma dediğin konuyu benden önce de açmışlar.hahaha

bakın yanLış anLaşıLma oLmşşşşş

---> ÖnemLi

TEKRARDAN KIRDIĞIM ÜYELERE VARSA HEPSİNDEN ÖZÜR DİLİYOR

ADMİNLİĞİMİN ALINMASINI İSTİYORUM ..

SAYGILAR ..

Öncelikle Ben Kırdığın Üye Oldugunu Pek Zannetmıyorum .

Ayfatata Hocamıza Cok Guzel Bir Sekılde Anlatmıssın Olayı Kırıcı Olmadan

Admınlıgının Alınması Konusundada Bence Sacma Cunku Sen Bazı Seylerı Acıklamak ıcın burdasın ve acıklıyorsunda ıste ..

Yeri Geldi Bizde Bazı Kısılerden Ana Bacı Kufur Yedik Ama Hic Bir Zaman Vermedık Admınlıgımızı Bence Sen ıyısın Rutbende Kardesım .

Saygılar

---> ÖnemLi

"Böyle komik şey görmedim yarıldım resmen" ifadesinin link olduğunu başta anlamadım. Konuyla alay edip kilitlediğini zannettim. O yüzden çok bozuldum. Hakkını helal et. Günahına girdim ama keşke altına verilmişti falan yazsaydın. İlk bakışta o yazının link olduğunu anlayamamıştım. Neyse kusura bakmayın. Abnlayışınız için teşekkürler. Allaha emanet olun.

---> ÖnemLi

Öncelikle Ben Kırdığın Üye Oldugunu Pek Zannetmıyorum .

Ayfatata Hocamıza Cok Guzel Bir Sekılde Anlatmıssın Olayı Kırıcı Olmadan

Admınlıgının Alınması Konusundada Bence Sacma Cunku Sen Bazı Seylerı Acıklamak ıcın burdasın ve acıklıyorsunda ıste ..

Yeri Geldi Bizde Bazı Kısılerden Ana Bacı Kufur Yedik Ama Hic Bir Zaman Vermedık Admınlıgımızı Bence Sen ıyısın Rutbende Kardesım .

Saygılar

Naled ben bu forumda bugüne kadar kimseden bu kadar aşağılacı laf yemedim ..

ve herkesin içinde geyik odasında..

---> ÖnemLi

ewt hakLısın ama onaDa hak wer oda kendini aşaqLanmış hissetti çünkü yanLış anLaşıLma oLdu bence bu konu burda kapansın =)

---> ÖnemLi

"Böyle komik şey görmedim yarıldım resmen" ifadesinin link olduğunu başta anlamadım. Konuyla alay edip kilitlediğini zannettim. O yüzden çok bozuldum. Hakkını helal et. Günahına girdim ama keşke altına verilmişti falan yazsaydın. İlk bakışta o yazının link olduğunu anlayamamıştım. Neyse kusura bakmayın. Abnlayışınız için teşekkürler. Allaha emanet olun.

Hayatta Önyargılı Olmamak Gerekiyormus..

Est. Bir HakkIM Yok Üzerinizde Allaha Emanet Olun İYİ FORUMLAR ..

Kilit
..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri