One click vpn + featurepoints + winat9 ile para kazanın[Ayrıntılı Anlatım]

rapap

Kayıtlı Üye
Hergün elimizden düşmeyen telefonlarımızdan çok kücük seyler yaparak çok da iyi kazançlar sağlayabileceğinizi biliyormuydunuz? FeaturePoints ve winat9 uygulamalarıyla bu mümkün.Kazandığınız paralarıda paypal üzerinden çekebiliyorsunuz.Denemek isteyenler için anlatıma geçelim.

Paypal hesabı açma:

İlk olarak www.paypal.com giriyoruz.

sonra

bireysel hesap açın..

bilgileri doldurduktan sonra e-mailden doğrula ve hesabımız açıldı..

sıra birinci uygulamamız anlatayım..

Featurepoints:

Bu uygulama saferi üzerindendir appstoreda yoktur!!!saferiden nasıl uygulama olarak kaydedecegimizi göstereyim adım adım izleyin!

İlk olarak
[URL="https://featurepoints.com/r/A4YXAT[/URL]

Adresine giriyoruz iphonunuzdan.
KOD ÇIKAN REFERANS BÖLÜMÜNE:A4YXAT YAZINIZ [Bu kodu Yazdığınızda 50 credit ile başlıcaksınız]
1.Adım

2.Adım

Not:Bazı arkadaşlar bu ayarların telefonu etkileyecegini virüs felan oldugunu bile düşünen var kessinlikle öyle bir şey yok telefona hiç bir şeklide zarar vermeyecektir..

3.Adım

BURADA GÖSTERİLEN İŞARETTEN ANASAYFAYA YER İMİ OLARK EKLEYE TIKLYIN VE UYGULAMA ANASAYFAYA GELÇEKTŞR BUNDAN SONR ORADAN GİRECEKSİNİZ UUYGULAMAYA..

4.Adım

UYGULAMAYA TIKLYARA DEVAM EDİN...

5.Adım

6.Adım

eeee puanları topladık peki bu puanlara neler alınır gösterelimmm

buradan istediklerimizi alabiliriz paypal ödemesi anında gerçekleşiyor aynı şekide uygulamalarda peki ama daha fazla uygulamaya tıklayıp DAHA ÇOK PARA KAZANMAK İSTİYORSAK NE YAPACAZ HADİ ONUDA GÖSTEREYİM ..

1.Adım
Appstore girerek VPN ONE CLİCK İNDİRİYORUZ

2.Adım

3.Adım

4.Adım

tek tek tüm vpnlere baglanıp uygulamaya giriyoruz her seferinde yeni uygulamaları indirmeni isteyecek buda daha fazla puan anlamına geliyor :D

ve 2.uygulamamız oldukça kolay ve kulanışlı

winat9:

Appstoredan winat9 nı indiriyoruz kayıt oluyoruz kayıt olurken paypal hesabınızın emaili ile kayıt olun günde 2-3 reklam gelmektedir her reklama 0.15 kuruş vermeltedir buprogramı 5 cihazda kulanabilirsiniz kazandığınz paralar her akşam 9da paypal hesabınıza yatmaktadır

BEN İNANMIYORUM KARDEŞİM PARA FELAN GELMEZ DİYEN ARKADAŞLARIMA KANIT OLSUN KENDİ HESABIM BUYRUN SS

1h47lu.jpg

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri