Önce Dikmen'i sonra G.Saray'ı andılar!

karagümrük

Kayıtlı Üye
Pankartla Alpaslan Dikmen'i anan F.Bahçeli taraftarlar, 6. golden sonra ise 6-0'ı hatırlattı.

Fenerbahçeli taraftarlar dün gece Ali Sami Yen'de takımlarını yalnız bırakmadı. Sarı-lacivertli renklere gönül verenler, iki yıl önce vefat eden ve dün ölüm yıldönümü olan Galatasaray'ın tribün liderlerinden Alpaslan Dikmen'i anmak için "Alpaslan Dikmen'i saygıyla anıyoruz" pankartı astı. Ancak Fenerbahçe'nin 6. golünden sonra ise Galatasaray karşısında alınan 6-0'lık tarihi galibiyeti hatırlatarak, ezeli rakiplerine, "Kulakların çınlasın" tezahüratları ile göndermede bulundular.

KAPIYI KIRARAK GİRDİLER!

Öte yandan Kasımpaşalı taraftarların olduğu kapalı üst tribünden de Fenerbahçeliler'in bilet aldığı gözlendi. Bu tribünden devre arası ayrılmak isteyen Fenerliler'e izin verilmedi. Fenerbahçe ve Kasımpaşalı taraftarlar, devre arasında birbirlerine stat koltuklarını fırlattığında ise polis ve özel güvenlik arada güvenlik duvarı oluşturdu. Kasımpaşalı taraftarlar da maç başladıktan sonra stat kapılarını kırarak, içeri girdiler.

Sabah

---> Önce Dikmen'i sonra G.Saray'ı andılar!

Sağa Sola Bir Şeyler Hatırlatmak İstiyorlarsa
Ben Hatırlatayım
Elin Yunanı Kadıköyde
Has....tir fenevbahce Diye Stadı İnletti
Utanmasalar Alkıslayacaklardı kendileri de
Kulakları Cınlasın (;

Sağa Sola Bir Şeyler Hatırlatmak İstiyorlarsa
Ben Hatırlatayım
Elin Yunanı Kadıköyde
Has....tir fenevbahce Diye Stadı İnletti
Utanmasalar Alkıslayacaklardı kendileri de
Kulakları Cınlasın (;

O kadar uzağa niye gittin ki hemde alakasız olarak.
Man united:6 Fenerbahçe:2
de diyebilirdin.:)

O kadar uzağa niye gittin ki hemde alakasız olarak.
Man united:6 Fenerbahçe:2
de diyebilirdin.:)

Taraftardan Yana Sıkıntım :)
Skor Pek İlgilendirmiyo Beni
3 yemıs 5 yemıs 7 yemıs
Bızım Kulagımızı Cınlatan Taraftara
Kendı Sahasında Has.....
Cekti Elin Gavuru
Onu Hatırlasınlar onlar Açısından Acı
Bizim Açımızdan Gulunc Bi Durum :)

Taraftardan Yana Sıkıntım :)
Skor Pek İlgilendirmiyo Beni
3 yemıs 5 yemıs 7 yemıs
Bızım Kulagımızı Cınlatan Taraftara
Kendı Sahasında Has.....
Cekti Elin Gavuru
Onu Hatırlasınlar onlar Açısından Acı
Bizim Açımızdan Gulunc Bi Durum :)

Olsun sen yinede uzağa gitme.:)
İki hafta önceki Fenerbahçe Beşiktaş Maçını dinle.İzle demiyorum dikkat edersen Dinle.
Durumu ortadadır yani Fenerbahçe taraftarının.(:)

Türk'ün Yapması O Kadar Koymaz
Ama Elin Yunanının Yapması Cok Koymustur Ağa
:)

6snin kırmızısı 8jknin beyazı alın size Türk bayrağı. Size kardeşlik çok yakışıyor :)

Alpaslan Dikmen'e yapılan jesti sizde es geçtiniz

Tıpkı ; kanaltürk muhabiri gibi. Maç sonunda samiyen'de fenerbahçe taraftarı zarar vermiş mi diye tuvaletlere bakıyor. Laik olduğu yere yani. Nasılda morarıyor zarar olmadığını görünce :)

Ama Dikmen'e yapılan pankart jestini bildiği halde söylemiyor ve burayada bir pankart bırakmışlar ama çok ağır kaldıramam diyor. Aslında kaldıramadığı o pankart değil, fenerbahçe'nin büyüklüğü ve bu büyük jestidir ..

Alpaslan Dikmen'i saygıyla anıyoruz. Genç FenerBahçeliler

8jk,6s,F5,7B, Gibi rakamlarla yapılan telaffuzlar çocukça söylemlerden öteye gitmiyor..Ve genelde bu tür söylemlerde 7 yediğini 5 yediğini duymazdan gelen Fenerbahçeliler tarafından yapılıyor.Siz bize 8jk dersiniz biz size f3N3r..ki zamanındada demişimdir bunu.

Bilmem kaç yıl önce Fenerbahçe Gs ye 6 atmış makarna uzunluğunda hala bitmedi bu dava.Hadi 10 yıldır yenemediklerinin geyiğini anlarızda 6s yazmakta ne tür bir ışık görüyorsunuz? :)

Adamlar size Bilmem kaç yıldır alamadığınız kupa finalinde 5 attı üstüne birde kupa aldılar ama hala 6s gibi çocukça hiç bir niteliği olmayan,boş hitaplarla yaratıcılık yapıyorsunuz.Yada yaptığınızı sanıyorsunuz.6-0 la 5-1 arasında ne fark var desem biz 1 gol fazla atmışız diye komikçe söylemde bulunmanızdan bile çekiniyorum.(:)

Gs ile bizi kardeş ilan etmeye kalkmıssın.Oda Türkiye üzerinden olmus.Ben sizi direk kardeş ilan edeyim.İkinizdede sarı var sarışın kardeşler.:) Bu mudur olay ? Değildir efendim.

Velhasıl kelam diyeceğim odur ki;Fenerbahçe ttaraftarı Alpaslan Dikmen e pankart açmış,6. Golden sonra Gs taraftarının kulaklarını çınlatmış Sen Bir gs liden Pankartı es geçmemesini istiyorsun:) ( Muhabir değil burada kastım taraftar ) ,Maç içerisinde zamanında Beşiktaş taraftarının Yaptığı gibi sırtlarını dönüyorlar bişeyler yapmaya çalişiyorlar e tamam anladık zamanındada Anahaberlere konu olmuştu beste hırsızlığınız bizim tribün şovlarını çalmanız pekte sorun değil bunada tamam,Haftaya Beşiktaşla maçı varmış gibi bize sövüyorlar.Neden Bunu geçen Hafta yapamadınız kendi sahanızda ? Yada yaptınızda sesiniz mi çıkmadı.? vs vs..3 yanlış bir doğruyu götürecek olsa - netle çıkardınız Genc Fenerliler.:)

Nasılda doğrulamışsın kardeşliğinizi aferin sana :)

İyiki 6s-8jk demişim. Çok zoruna gitmiş 7-0 lara getirmişsin olayı. Şu kanıtı olmayan maç hani 6sli kardeşlerinin izinden gidiyorsun xD

Beşiktaş ve galatasaray kardeşliği ikisininde fenerbahçe düşmanlığından kaynaklanmaktadır. Bunu inkar edersen, siyaha beyaz demiş olursun. İkisininde bir ortak noktası var işte ne güzel. Yoksa can ciğer kuzu sarma olayı yok

Bir beşiktaşlı olarak, bizim 6-0'la övünmemizi yargılamak sana düşmez. Düşemez daha doğrusu. Çünkü bugün Türkiye'de bizim rakibimiz galatasaraydır. Beşiktaş , trabzon şampiyon olduğunda bir fenerbahçeli galatasaray olmadı neyseki diyerek kendini avutur. Aynı şey galatasaray içinde geçerlidir. Ama illaki savunmak istiyorum diyorsan tabiiki bunu ortaya atmakta haklısın :)

Adnan polat bile kalkıp bizim rakibimiz fenerbahçe diyor. Bunu kadro bakımından söylemiyor haberin ola. Üstelik bu kadar kötüyken durumumuz

Tribünlere getirmişsin durumu yine. çArşı pazar kadın işi tribün erkek işi diyerekten bir çocukluk daha yapmış olayım. Komikçe söylemlerime bir yenisini daha ekledim hatırladıkça gülersin

Daha da yazmam buraya. Kardeş kardeş geçinin emi canlarım xD

n52991946060_3014.jpg

Son düzenleme:

Ne de güzel demişler;papaz hergün aynı pilavı yemez diye.Ama ben hep aynı pilavı yiyorum.
icon7.gif
GFBuqra her zaman olduğu gibi olayı kişiselleştirmiş.Karşısındaki kişi GencFenerli derken Gfbuqra Sana bana ya çevirmiş olayı.Yazdıklarım sana savunma gibi gelmiş,anlamak istediğin gibi anlamıssın her zaman ki gibi:) İnkar etsende,sırf paragrafı doldurmak için yazıyorsun desende Bunu sana hep hatırlatacağım evet anladığın gibi yazıyorsun.Hatta bunu kendinde göstermişsin.7-0 lık maçtan bahsediyorsun.Ben 7-0 demedim bir skor vermedim sadece 7B dedim ama sen hemen kanıtı olmayan bir maç dedin oysaki ben 7-1 lik adını şuanda telaffuz edemiyorum sen daha iyi bilirsin,zamanın 100 kişilik köy takımına aldığınız mağlubiyeti demiştim.Ama 7-0 diye atladın hemen.7 dememin sebebide yediğiniz golü hatırlatmak değil 8jk,6s,7B,F5 gibi söylemlerin yaratıcı olmadığını çocukça olduğunu belirtmek içindi.Bu benim nacizane fikrim.Katılırsın katılmazsın ama saygı duymak zorundasın.
Beşiktaş ve Galatasaray kardeşliği diye bir şey yoktur.Bu sizin inandığınız yada inanmak istediğiniz kurgulardan biridir.Tarihini iyi bilen bir Beşiktaşlı Galatasaraydan nefret eder ,tabi sen yine inanmak istediğine inanacaksın orası ayrı konu.Çünkü Kurduğun ve kurduğunuz ütopyada yaşıyorsunuz.Gerçekleri görmeye asla tahammülünüz yok,gerçekleri görseniz bile kabullenmeye asla tahammülünüz yok.Kendinizi savunma yerine hep saldırmayı seçtiniz.Şu üstteki mesajında olduğu gibi.(Bknz Geçen seneki kaybedilen şampiyonluğu Rüştünün üzerine atmak gibi ) Başkalarının yanlısıyla kendi yanlıslarınızı örtmeye çaliştiniz.Şunu unutmaki sizden sadece Gs Bjk değil tüm takımlar nefret ediyor ama siz bunun adını hep büyüklük koydunuz.Acaba bizden neden nefret ediyorlar diye düşünmek işinize gelmedi gelmeyecek.Kendinizi kandırmaya hep devam edeceksiniz .Tüm takımlar bize karşı birleşti buda bizim büyüklüğümüzü gösterir ütopyası size karşı uygulanmış bir aşıdır ve bu aşının etkisi kaybedilen son dk şampiyonluklarıyla,kazanılamayan türkiye kupalarıyla kısacası acı deneyimlerle kayboluyor ve bunları unutmanız 3-5 transferle sona eriyor.Bunu inkar edemezsiniz. Ve bugn hala Aziz yıldırımcılık naralarıyla türküler yazıyorsunuz.Kendilerinizi eleştirmek yerine Herkes seviniyor nede büyükmüşüz biz düşüncesinin seline kapılıp sonunda şelaleden aşağı düşen su taneciklerine dönüyorsunuz.Buda sizin aslında kukladan ibaret olduğunuzun göstergesi.Sizler kendi büyüklüğünüzün özneleri değil nesneleriniz.Siz kendinizi herkesten yüksek görüyorsunuz,kibiriniz oldukça fazla burnubüyüklük yapıyorsunuz.Bunu sadece taraftar bazında söylemiyorum Başkan mevkisine kadar Heryerde büyük biziz yazan sizinlersiniz.Abilerimizin anlattığı kadarıyla bir zamanın Galatasarayıda bu dönemi yaşamış.Hani şu Uefa kupasını aldığı dönemler bi havalar bi havalar en büyük benim,Biz Türkiyeyiz vs vs .Yani aslında galatasarayın bir kopyasısınız,onların gölgesinden Sizler gidiyorsunuz.Kendinde demişsin zaten.Bizim rakibimiz galatasaray.Onlarla çekiştiğinizi düşünüyorsunuz ama ütopyadan çıkıp gerçekte yaşananlar göz önüne gelince defalarca travmatik durumlarla karşı karşıya kalıyorsunuz.(Kaybedilen Kupalar,Şampiyonluklar,Aziz yıldırımın Fenerbahçe tarihinde en çok Galatasaray şampiyonluğu görmesi vs vs ) Üsttede dedim galatasarayında bi zamanlar böyle olduğu anlatılıyor ve şuanki durumunuz göz önüne gelince 4 yıl boyunca yaşadığınız acılar yüzünden acısız duramıyor ve etrafa saldırmak istiyorsunuz.(Bakınız Barcelona'lı Pique'dan Fenerbahçelileri Kızdıracak hareket ! Yanlıs anons faciası sonucunda bile hala 8-0 diyerek saldırmak gibi.Buda bizim yanlışımızla kendi yanlışınızı örtüyorsunuzun diğer adıdır.
icon7.gif
)
Amacım galatasarayı savunmak değil 6-0 ağzınıza sakız yaparken 5-1 unutmanız.Bunu görmezden geldiğin gibide biri sana hatırlatınca Yargılamak sana düşmez,düşemez gibi kendini kasıcı şeyler söylüyorsun.Bunun acısıyla da saldırıyorsun
icon7.gif
Ama 8-0 ne diye her seferinde vurguluyorsun deseler cevap veremyeceksin.Buda işine geldiği gibi davranmanın diğer adı.
Benim tribünlere girmem normalde Senin Tribünlere girmen kendini batırıp çıkarman gibi olmuş.Ezberledin mi"Gücüne Güç Katmaya Geldik":)
Vallaha da yazma bu yazdıklarımdan sonra.
icon7.gif

Hahaha xD

Gulunc Bir Durum

Alpaslan Dikmene Yapılan Jest :)
Bunu Jest Olarak Sayıyor Demek Ki Fenerbahce Taraftarı
Aaa Doğru Ama Sizin Jestleriniz Altında Kalıyoruz Biz
Özhan Canaydınada Jest Yapmıstınız Değil mi ?
Saygı Durusu Ve Ardından 1 Dk Alkış
Bazı Programlarda Fenerbahce Taraftarının Jestı Dıye Anlatmıstı O Olayıda
1 Dk Alkış
89 Dakika Kufur
Ne Buyuk Jest Yahu :)

Kardeş Ayağı G*t Ayağı Derler Buralarda

ultrAslan Yapısındada Hiç Bir Zaman Bjk Galatasarayımızın Kardes Takımı Diye Soylenmemiştir,Öğretilmemiştir
Hangi Kardeş Takımın Taraftarları Birbirine Kufurlu Beste Yapmıstır,Sloganlar Atmıstır

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri