'Önce bir oyna'

karagümrük

Kayıtlı Üye
Yattara'nın "Sözleşmemi uzatın" teklifi kabul görmedi.

Geçen sezon ağır bir sakatlık geçiren ve sadece 159 dakika forma giyen Yattara'nın "Sözleşmemi uzatalım" teklifi kabul görmedi. Ayak bileğinden geçirdiği operasyon sonrası aylarca formasına uzak kalan Gineli futbolcu geçtiğimiz günlerde yönetime başvurarak, "Trabzonspor'da kalmayı istiyorum. Benim sözleşmemi uzatın" demişti. Teknik direktör Şenol Güneş'e başvuran yönetim bu konuda şu anda bir adım atma kararı almadı.

Çünkü Güneş, "Bekleyelim acelesi yok" deyince, Yattara'ya da bordo-mavili yöneticilerin "Kayıp geçirdiğin bir sezon var. Bu kamp dönemleri senin için önemli... Taraftar seni özledi. Yattara fırtınasını artık sahada görmek istiyoruz. Trabzonspor'un en büyük transferi sensin" dediği öğrenildi. Sözleşmesi 2011 Mayıs ayında bitecek olan Yattara geçen sezon forma giymediği için ücretini 1 milyon 800 bin eurodan 1 milyon 100 bin euroya düşürmüştü.

SON KARAR GÜNEŞ'İN

Yattara ile ilgili kararı teknik direktör Şenol Güneş verecek. Güneş özellikle Almanya ve Davraz kamplarında Gineli futbolcunun performansını gözleyecek.

Sabah

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri