ömrüm

unbalancd

Bayan Üye
Sensizliği anlatmak mümkün değil işte. Ne kadar ağlasam da bir faydası yok bana seni geri getirmiyor gözyaşlarım... Seni seviyorum demek meğer ne kadar zor ,bir o kadar da taşıması zor bir cümleymiş. Biliyorum ikimizinde çok güzel değil yaşadıgı şeyler ama biz birbirimizin duvarlarını kırmayı başardık. Zor olan Aşkı bulduk biz. Belki herkese yalan geliyor yapmacık geliyor ama kimseye birsey kanıtlamak zorunda olmamak en güzeli. İkimizde birbirimizden o kadar eminiz ki hayatımızda yeri olayan kişilerin gereksiz eleştirileri bizi sadece güldürüyor. Mühim olan bu değil mi ne olursa dik durmak sevdiğine sımsıkı bağlanmak değil mi ?? Çok zamansız çıktık birbirimizin karşısına bu tesadüf değil olamaz da kaderimsin sadece buna inanıyorum. . Düşünsene sevdiğim kimse tanıştırmadı bile bizi uzaktan öylece içimizde fırtınalar koparken birden ortaya çıkardık duygularımızı. İkimizin çok benzemesi etken oldu belki de bunlara . Ama iyi ki de oldu biz iki inatçı bulduk birbirimizi. Birden öyle bir aşka tutulduk ki herkesin hedefi olduk ayırmaları için. Ama sevdiğim bu ayrılık çok zamansız oldu daha sana adam akıllı doymamışken devlet ayırdı bizi. Şu askerlik belası yok mu ! Sevdiğin söz konusu olunca hersey kolay gibi aslında ama beklemek hasretinle yaşamak o kadar zor ki sevdiğim. Her gün sesini duymak umuduyla uyanmak ,gece yatarken gelecek için hayaller kurmak, gökyüzüne bakarken o da acaba bakıyor mudur diye düşünmek .İnan sevdiğim senin için ne kadar zorsa benim içinde bir o kadar zor. Sen yoksun hersey anlamsız ben bu şehiri seninle sevdim ama sen yokken ne anlamı var ki . Hava bir tuhaf sanki havada senin kokun nefesin var gibi boğuyor beni. Rüzgarın yüzüme dokunuşu bile senin ellerini hatırlatıyor bana . Hayat çok anlamsız ama hatıralar bir o kadar anlamlı. Seni düşünüyorum orada ne yapıyorsun ne yiyorsun ne içiyorsun iyi misin diye .Senin orada o durumda olman çok çok zor tabi ki.Ben burada özgür sayılırım sevgilim, televizyon var internet var fotografların ve o seni anlatan şarkılar var . Peki ya sen sevdiğim ? Biliyorum biz sadece sınanıyoruz . Sevgimize o kadar sahip çıktık ki şimdi son bir sınavdan geçiyoruz ve bu sınav sonunda bizi uzun mutlu bir ömür bekliyor.Askerlik psikolojisi vardır ya hani hep bırakacakmış terkedecekmiş gibi gelir insana . Ama sen benim dönüm noktam oldun ben senin için yaşarken nasıl böyle birşey yaparım ki.Sen herseyimsin benim ailemsin . Sensiz bir dakika gecirmek istemezken boşuna bu kuruntular sende geldiğinde anlayacaksın. 7 gündür beraberdik dağıtıma geldiğin için ama bugün seni uğurlamak o kadar koydu ki bana . Senin o aşkla bakan gözlerindeki yaşlarla sana veda etmek gerçekten çok ama çok zor . Kalbimi eziyorlar sanki. Senin gözünden akan yaşlar beni öldürüyor. Sarılırken sanki hiç bırakmayacak gibi bir güven verip sonra çekip gitmen... Neyse benim canıma can katan canım sevgilim dünyamm güneşim bu kız seni hep bekleyecek emin ol hemde ilk gün ki aşkla sevgiyle Seni çok seviyorum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri