Omletli Etsuyu (Alman Mutfağı)

ashli

Bayan Üye
Omletli Etsuyu (Alman)

8 kişilik

Fesleğen, soğancık, maydanoz, sığırdili, kekik gibi otlardan oluşan 1 bağ yeşillik,
1 baş soğan,
2 yemek kaşığı zeytinyağı,
tuz,
iri öğütülmüş karabiber,
toz hintcevizi,
1-2 yemek kasığı limon suyu,
4 yumurta,
4 yemek kaşığı parmesan peyniri,
2 litre etsuyu.

Yapılışı

Yeşillikleri yıkayıp kurutun. Soğanı soyun, yeşillikle birlikte ince ince kıyın ve kızgın zeytinyağında öldürün. Tuz, karabiber, hintcevizi ve limon suyu ile tadlandmn. Yumurtaları parmesan ile çırpın, dikkatlice yeşilliğin üstüne dökün, hafif karıştırın ve kısık ateşte katılaşmaya bırakın. Omleti tavadan çıkartın ve soğumaya bırakın. Tavşan ve mantar şekilleri kesin. Etsuyu kaynatın. Omlet parçalarını çorbaya koyun.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst