Hc ölümden döndünüzmü??????? Ben kan zehirlenmesinden gidiydum......:78:
A Adelia Bayan Üye 21 Şub 2011 #1 Hc ölümden döndünüzmü??????? Ben kan zehirlenmesinden gidiydum......:78: Son düzenleme: 21 Şub 2011
GokTurk Kayıtlı Üye 21 Şub 2011 #2 ---> Ölümün kıyısı..????? Birkaç kez oldu çatışmada vurulucaktım.Vakit saat dolmamış demek ki hala yaşıyoruz.
---> Ölümün kıyısı..????? Birkaç kez oldu çatışmada vurulucaktım.Vakit saat dolmamış demek ki hala yaşıyoruz.
Yitirilen Banned 21 Şub 2011 #7 ---> Ölümün kıyısı..????? 2 kez oldu... cok dehset bir durum ya,, gecen sene Trde bisekilde yemekdenmi hava degisimdenmi bilememm zehirlendim (((( bide boguluyodum DDDDDD lanet oslun sana ali abi saka saka D ama kotuydu.
---> Ölümün kıyısı..????? 2 kez oldu... cok dehset bir durum ya,, gecen sene Trde bisekilde yemekdenmi hava degisimdenmi bilememm zehirlendim (((( bide boguluyodum DDDDDD lanet oslun sana ali abi saka saka D ama kotuydu.
ashli Bayan Üye 23 Şub 2011 #13 ---> Ölümün kıyısı..????? Ciddi bir rahatsızlık geçirmiştim küçükken o bir tek..
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 24 Haz 2012 #20 ---> Ölümün kıyısı..????? Boğuluyodum bir defasında.