beyaz ruya
Kayıtlı Üye
Ben senin o masmavi gözlerine aşık oldum. Gözlerindeki sonsuz derinliğe, saçlarındaki ışıltılara... Özledim, seni çok özledim! Tenimde, tenimin her noktasında senin tenini özledim. Kokunu özledim. Sonsuz kokunu... Sesini özledim. Kulaklarımdan hiç eksik olmayan sesini... Sana her sabah tekrar, tekrar aşık olmayı özledim. Her şeye hazırım, razıyım. Senden gelecek her şeye... Gelen senden gelsin be aşkım! Ölüm de, doğum da... Aşk da, nefret de... Gelen senden gelsin aşkım.
Ölümüm senin elinden olacak aşkım! Ölümüm senin elinden olacak... Senin kollarında öleceğim, sen beni kollarında öldüreceksin. Sımsıkı sıkıp boğacaksın beni. Bense gözlerimde yaşlarla, gözlerine bakıp gülümseyeceğim. Senin aşkın öldürecek, beni sen öldüreceksin. Aşkına gömüleceğim, mezarım aşkın olacak...
Tek ve sonsuz AŞKIM'A...
Ölümüm senin elinden olacak aşkım! Ölümüm senin elinden olacak... Senin kollarında öleceğim, sen beni kollarında öldüreceksin. Sımsıkı sıkıp boğacaksın beni. Bense gözlerimde yaşlarla, gözlerine bakıp gülümseyeceğim. Senin aşkın öldürecek, beni sen öldüreceksin. Aşkına gömüleceğim, mezarım aşkın olacak...
Tek ve sonsuz AŞKIM'A...