Ölümü ne sıklıkla düşünürsünüz?
yesil83 Bayan Üye 20 Şub 2013 #2 ---> Ölümü ne sıklıkla düşünürsünüz? her canim acidiginda ozellikle bir yerlerimi yaktigimda, olumden otesini dusunuyorum SIKLIKLA...
---> Ölümü ne sıklıkla düşünürsünüz? her canim acidiginda ozellikle bir yerlerimi yaktigimda, olumden otesini dusunuyorum SIKLIKLA...
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 20 Şub 2013 #3 ---> Ölümü ne sıklıkla düşünürsünüz? Ölümü düşünmeden yaşayan bir insanım
E enfusi Kayıtlı Üye 20 Şub 2013 #5 ---> Ölümü ne sıklıkla düşünürsünüz? Zaten ölüyüm, sadece mezarda değilim.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 20 Şub 2013 #7 ---> Ölümü ne sıklıkla düşünürsünüz? Günde onlarca defa
REiSS Kayıtlı Üye 6 Mar 2013 #9 ---> Ölümü ne sıklıkla düşünürsünüz? Genelde Biri Öldüğü Zaman Ama Bazen Öyle Birşey Olmadan da Düşündüğüm Oluyor.
---> Ölümü ne sıklıkla düşünürsünüz? Genelde Biri Öldüğü Zaman Ama Bazen Öyle Birşey Olmadan da Düşündüğüm Oluyor.
ashli Bayan Üye 6 Mar 2013 #10 ---> Ölümü ne sıklıkla düşünürsünüz? Son zamanlarda çok düşünür oldum..
donjuan06 Kayıtlı Üye 8 Mar 2013 #12 ---> Ölümü ne sıklıkla düşünürsünüz? Her sabah ezanı duydugumda gelir aklıma .... çok etkiler sabah ezanı .....
---> Ölümü ne sıklıkla düşünürsünüz? Her sabah ezanı duydugumda gelir aklıma .... çok etkiler sabah ezanı .....
Deniz kızı Bayan Üye 12 Mar 2013 #14 ---> Ölümü ne sıklıkla düşünürsünüz? Haftada bir ya da birkaç kez.
G Gökbörü Kayıtlı Üye 16 Ocak 2014 #15 ---> Ölümü ne sıklıkla düşünürsünüz? Sık dusunuodum bı aralar.
XPeke Kayıtlı Üye 16 Ocak 2014 #16 ---> Ölümü ne sıklıkla düşünürsünüz? ölümü düşünmeden yaşayan bir insanım