Ölümcül Deney 5 : İntikam (Resident Evil: Retribution ) 2012

---> Resident Evil 5

harika bir hikayeyi sadece isim haklarını satın alarak bu hale getirdiler.aslında hikayenin haklarını satın almış olsalardı müthiş bir seri olabilirdi.yine de aksiyon ve zombi severler için güzel bir alternatif ...

---> Resident Evil 5

harika bir hikayeyi sadece isim haklarını satın alarak bu hale getirdiler.aslında hikayenin haklarını satın almış olsalardı müthiş bir seri olabilirdi.yine de aksiyon ve zombi severler için güzel bir alternatif ...

Evet katılıyorum sana..Yanlız şu varki ilk seriden beri zevkle izlenen filmler sonrası kötü olsa bile izleniyor çünkü merak ediliyor bu köt oldu ama belki bundan sonraki iyi olur düşüncesi var birde kaçıırmama düşüncesi...

Yanlız ikinci fragmanı izlerken cok fena korudan sıçradım xD

---> Resident Evil 5

Evet katılıyorum sana..Yanlız şu varki ilk seriden beri zevkle izlenen filmler sonrası kötü olsa bile izleniyor çünkü merak ediliyor bu köt oldu ama belki bundan sonraki iyi olur düşüncesi var birde kaçıırmama düşüncesi...

Yanlız ikinci fragmanı izlerken cok fena korudan sıçradım xD

bence ilk film idare ederdi yaratıklar , mekanlar falan iyi sayılırdı sonra ki filmler özellikle ikinci filmin sonunda Nemesis'le Alice'in kavga ettiği yerde tamamen soğudum sonra ki filmleri de sadece seyretmiş olmak için izledim malesef ...

---> Resident Evil 5

3. filme kadar gayet iyi bi seriydi ama sonradan cıvıttılar... Saçmaladılar... Artık tek gayeleri "Para"

---> Resident Evil 5

Ben tek bir filmin serisini seviyorum ve begeniyle izledim oda Karanlıklar Ülkesi

Çogu seriler zaten konu bulamamaktan sacmalıyor film dahi olsa samimiyetsiz oluyor ve yersiz yere para için uzatmaktan tadı kacıyor.

Ama karanlıklar Ülkesi serisi favorim..:R

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri