başlangıçtır inanca göre değişir düşünmek bile istemiyorum sondur
-_-sweetemo-_- Bayan Üye 19 Nis 2011 #6 ---> ölüm bir son mu yoksa bir başlangıç mıdır başlangıçtır ...
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 10 Ocak 2012 #9 ---> ölüm bir son mu yoksa bir başlangıç mıdır DesDes' Alıntı: Ölüm Bir Sondur , Her Son Yeni Bir Başlangıçtır. Şimdi soruyorum .. Ölüm Son mudur ? Başlangıçmıdır ? Genişletmek için tıkla ... Konuya Yeni SoruLar ekLemek Yerine Cevabınızı Verirseniz Sevinirim .. ÖLüm Sadece Şuan Görmüş oLduğumuz Rüyadan ve Uykudan Uyanmaktır .
---> ölüm bir son mu yoksa bir başlangıç mıdır DesDes' Alıntı: Ölüm Bir Sondur , Her Son Yeni Bir Başlangıçtır. Şimdi soruyorum .. Ölüm Son mudur ? Başlangıçmıdır ? Genişletmek için tıkla ... Konuya Yeni SoruLar ekLemek Yerine Cevabınızı Verirseniz Sevinirim .. ÖLüm Sadece Şuan Görmüş oLduğumuz Rüyadan ve Uykudan Uyanmaktır .
Melanii Bayan Üye 11 Ocak 2012 #10 ---> ölüm bir son mu yoksa bir başlangıç mıdır bence yarım bıraktığımız bir hikayenin sonu gelmeyecek olan devamıdır .
---> ölüm bir son mu yoksa bir başlangıç mıdır bence yarım bıraktığımız bir hikayenin sonu gelmeyecek olan devamıdır .
FIRATCIKKK Banned 11 Ocak 2012 #12 ---> ölüm bir son mu yoksa bir başlangıç mıdır başlangıç ohh tertemiz bir sayfa xD
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 11 Ocak 2012 #13 ---> ölüm bir son mu yoksa bir başlangıç mıdır Fosil olup toprakla bütünleşirsin.
Yeditepe Banned 16 Ocak 2012 #15 ---> ölüm bir son mu yoksa bir başlangıç mıdır Dini inançlarıma göre ; Bu yaşamın SON'u , Ahiret Yaşamının BAŞLANGICI'dır . - Kişiden kişiye değişkenlik gösterir .
---> ölüm bir son mu yoksa bir başlangıç mıdır Dini inançlarıma göre ; Bu yaşamın SON'u , Ahiret Yaşamının BAŞLANGICI'dır . - Kişiden kişiye değişkenlik gösterir .