anaToL!aFiRe
Kayıtlı Üye
Ölüm Anı!!!
Hayatımda hiç yaşamadığım bir olaydı ne olduğunu anlayamıyordum Üzerimde bir örtü vardı Ve etrafımda insanlar hıçkıra hıçkıra ağlıyordu
Ne olduğunu hala anlamış değildim Neden üzerimde örtü vardı ve neler oluyordu Ellerimi oynatamıyor kımıldayamıyordum Allah’ım neler oluyordu, bana neler olmuştu Ayağa kalkmak istiyordum ama kalkamıyordum
Anne neredesin, sesini duyuyorum ama seni göremiyorum Neden ağlıyorsun anne Yanıma gel üzerimdeki örtüyü al Ben alamıyorum anne
Bir ara bir el üzerimdeki örtüyü aldı Bu babamdı ve gözleri ağlamaktan şişmişti Neden ağladın baba Ben neredeyim Neden konuşamıyorum
Annemde orda, annem yıkılmıştı sanki Ağlıyordu hem de hıçkıra hıçkıra Ağlama anne!
Aman Allah’ım! Eyvah!! Ben ölmüştüm Evet ben ölmüştüm ve bu etrafımdaki insanlar benim cesedimin üzerinde ağlıyorlardı Ağlama anne!
Ağlama baba!! Allah’ım! Bana yardım et, bana dayanma gücü ver
Annem üzerime yattı ve ağlamaya devam etti Bir yandan da; Oğlum, yavrum neden bizi bıraktın, diyordu
Anne! Anne! ağlama anne Ya babam Heybetli babam, evimizin direği babam Ağlama baba! ne olursunuz ağlamayın Kardeşlerim, komşularımız tamamı ağlıyorlardı Anne seni son bir defa öpmek, koklamak, sarılmak isterdim ama şimdi olmuyor anne Annem!! Annem!!
Sonra üzerimi tekrar örttüler Beni bir tabuta koydular Evimizden son kez çıkıyordum Hem de dönmemek üzere Anne!! Ne olur beni bırakma Anne!! gitmek istemiyorum Annneeeeeeeeeeee
Yağmur yağıyor tabutumun üstüne damlaları duyuyorum Beni camiye götürüyorlardı son kez Hayatta gitmediğim camiye son kez götürülüyordum Allah’ım götürmeyin Ne yüzle gideceğim!! Hayatta gitmek istemediğim camiye götürmeyin beni Ve imamın er kişi niyetine deyişi
Hakkınızı helal ediyor musunuz? Evet sesleri neye karşı Hepsine de hakkım geçmişti Ben kul olamadım kardeş olamadım, Allah huzuruna nasıl varırım
Ve evet Allah’ım heyhaaaaat!!!!! Heyhaaaaat!!!!!
Beni son ziyaretgahıma götürüyorlar Evet kabristana! Allah’ım götürmeyin Ne olur götürmeyin bu naçiz bedeni Beni tabuttan çıkardılar, kefenime babam sarıldı, annem uzaktan seyrediyordu Ağlamaktan gözyaşları kurumuştu
Anne! beni alsana yanına annebeni bırakmasana anne anneciğim canım annem gitme beni bırakma anne