Ölü Bir İnsan'a Bakabilirmisiniz?
iSTiSNa Bayan Üye 14 Eyl 2011 #5 ---> Ölü Bir İnsan'a Bakabilirmisiniz? Bakmistim, ama psikoLojimi cok etkiLior.
'hayaL Bayan Üye 14 Eyl 2011 #7 ---> Ölü Bir İnsan'a Bakabilirmisiniz? evet dokunurum bile...hatta dokundum, hatta yıkanmasına yardım ettim...
---> Ölü Bir İnsan'a Bakabilirmisiniz? evet dokunurum bile...hatta dokundum, hatta yıkanmasına yardım ettim...
ReaLLyRaiN Bayan Üye 15 Eyl 2011 #11 ---> Ölü Bir İnsan'a Bakabilirmisiniz? Baktım Allah Kimseye Nasip Etmesin...
' Kontes.. Bayan Üye 16 Eyl 2011 #13 ---> Ölü Bir İnsan'a Bakabilirmisiniz? Evet Dokunurum Bile Baktım ve dokundum..
Darkeangel Bayan Üye 17 Eyl 2011 #14 ---> Ölü Bir İnsan'a Bakabilirmisiniz? bakamam ve bakmadım hiç .. ama olur ki bakacağım günler de gelir ..
---> Ölü Bir İnsan'a Bakabilirmisiniz? bakamam ve bakmadım hiç .. ama olur ki bakacağım günler de gelir ..
R0hAt Kayıtlı Üye 17 Eyl 2011 #16 ---> Ölü Bir İnsan'a Bakabilirmisiniz? Baktım ama dokunmak bu sene kısmet olmadı ama ikinci sınıfa geçtim bu sene dokundurturlar herhalde
---> Ölü Bir İnsan'a Bakabilirmisiniz? Baktım ama dokunmak bu sene kısmet olmadı ama ikinci sınıfa geçtim bu sene dokundurturlar herhalde
Lahuti Bayan Üye 17 Eyl 2011 #17 ---> Ölü Bir İnsan'a Bakabilirmisiniz? Bakmadım bakabilceğimide sanmıyorum .
MeçHuL Asık Kayıtlı Üye 17 Eyl 2011 #18 ---> Ölü Bir İnsan'a Bakabilirmisiniz? Kaç Kere Dokundumu Unuttum Ben. Dokunurum Yanı