ÖLseymişim keşke

Arkadaslar ben size birşey itiraf etmek isitorum bi ara burda çok güzel zamanlarım geçiyodu deli dolu hemde ama terslik hayat işte hastalandım hastaneye kaldrıldım ve kendi kuzenime sevdiqim insana nosunu versin diye haber verdim ve ameliyata girdim ama beni ne arayan oldu ne soran 1 ay hastanede yattım vee keske ölsem dedim :19::19:

ßen=QsqE bu arada:91:

allah korusun özge o nasıl konuşma şimdi.belki tel no verilmemiş belki ulaşamamıştır sana :(

çok geçmiş olsun

prenss allah belamı versin sen biliosunn ortalıkta uzun zaman yoktumm yaa yemin ederim allah canımı alsın ulastırın dedimmm kahretsinnnn yaaa ölmek istiroyum

Arkadaslar ben size birşey itiraf etmek isitorum bi ara burda çok güzel zamanlarım geçiyodu deli dolu hemde ama terslik hayat işte hastalandım hastaneye kaldrıldım ve kendi kuzenime sevdiqim insana nosunu versin diye haber verdim ve ameliyata girdim ama beni ne arayan oldu ne soran 1 ay hastanede yattım vee keske ölsem dedim :19::19:

ßen=QsqE bu arada:91:

canım çoooooooooooook geçmiş olsun kıyamam sana iyiki varsın baş belam :106:

Büyük Gecmis Olsun..
Ama Ölüm Herseye Care Degilki Eger Öyle Olsaydi Ben Belki Simdiye Ölmüs Olmustum Yada Dünyada Yüz Binlerce Insan Ölmüstü

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri