Ölmeyi isterim!!!!

irmik

Bayan Üye
Şuan ağladığımdan emin olabilirsiniz :19: Aşık oldum,ama kavuşamıyorum.çünkü o başkasını seviyo :19: Hiçbirşey yapamıyorum. :67: Lütfen yardım edin beyler!! Siz neyden hoşlanırsınız? Onu kendime nasıl aşık edebilirim ??? lütfen yardım edinnn....:147:

---> Ölmeyi isterim!!!!

Futbol ve Para Harcamaktan Hoşlanırım.
Hiçbirşey yapmamaya devam ediniz.Bu kadar Küçük Olmayın Hayata Karşı.
İmza : NewCS

---> Ölmeyi isterim!!!!

Bence sadece kendiniz olun. Erkekler için gerçek aşk farklı bir şeydir. Eğer bir ışık görürlerse ilerlerler. Ama kızların belli özellikleriyle ilgileniyorlarsa işin aslı "Takılmak" tan ileri gitmez. Bu yüzden aşık olduğunuz kişi sizi siz olarak beğenmesi gerek ..

---> Ölmeyi isterim!!!!

birsürü komiklik yaptığım için galiba beni deli olarak düşünüyo...ama belki kendimden emin ve kendimi deli gibi göstermezsem belki beni sever :D

---> Ölmeyi isterim!!!!

zorla guzellık olmuo baskasını sevıosa yapacak bısey yok hakkımda hayırlısı bu degılmıs dıyeceksın hayatına kaldıgın yerden devam edceksın.

---> Ölmeyi isterim!!!!

O hayatındaki kişi sen olsaydın da, başka bir kız senin yaptığın gibi aşık olup o kişinin aklını çelmeye kalksaydı kim bilir ne duruma düşerdi ruh halin. Sanırım ağlamaktan da beter olurdun bu sefer. Rahat bırak çocuğu, seni sevmiyorsa sevmiyordur. Sevse zaten seninle beraber olurdu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri