ölmek istiyorum:((((

MyRoSe

Bayan Üye
ıtıraf edıyorum hayat nekadar acı olursa olsun bana koymuyo kahbe insanların sırtımdan vurmaları bana koyan sevdiğim insanların birer birer yok olmaları bole durumda okadar bıkdığımı hıssedıyorumkı yaşamakdan ama olmeyi bile beceremeyecek bi korkak olduğumu anlıyorum:(:(:(

korkma ıntıhar edecek değil edizz dedımya onu bıle yapamayacak kadar bitkin yorgun ve korkağim:S

öLmek o kadar koLay oLsa keske..

iLk Önce öLecek oLanlardan 1'i Benim..

Ne demi$Ler

Kötüye bi$ey oLmaz , iyiyi allah Korur.. :)

kardeş niye bu kadar karamsarsın bilmiyorum ama bence ecelin seni almaya gelmeden ölümü dileme....gençsin daha allah uzun ömür versin ...bide benim yaşadıklarımı bilsen acaba aynı tepkiyi verirmiydin hiç bi tahminim yok....

yha aynı şei bende düşünüorum bazen hatta buaralar çok düşünmeye başladım ama daa sora kendi kendime ben gidince bu hayattan beni üzen kıran beni sevmeyen insanlar sevincekler ve ben onları nie mutlu edeyim ki ;) ben yaşadıkça onlar benden raatsızlık duycak ve mutlu olan ben olcam :D sende böle düşün ablacım bence işe yarıo ;)

offfff yaaa hayat ne zor bende bu hayata tutunuyorsam eğer oğlum içindir başka hiçbişey umurumda değil
bence sende takma kafana

ıtıraf edıyorum hayat nekadar acı olursa olsun bana koymuyo kahbe insanların sırtımdan vurmaları bana koyan sevdiğim insanların birer birer yok olmaları bole durumda okadar bıkdığımı hıssedıyorumkı yaşamakdan ama olmeyi bile beceremeyecek bi korkak olduğumu anlıyorum:(:(:(

Pardon seni tanımıyorum bile Myrose ama böyle bi şey olmaz.ben hastanede çalışıyorum acilde her gün gelen hastaları ölenleri yaşamak için savaş verenleri ben biliyorum eğer sende görsen hayatta bir nefes daha almak için neler verilir görürsün.

zaten ölmek bir son değil aksine sonsuz bir yola başlangıçtır.

yasamaka kadar gusel ve acı verici bişey yhok kardesim ama basen insan olumu iştiyor bu dusunceler herkesin aklında var ama bu canı biz vermedikkki bizz alalım enn iisii herseye sukur etmek

kardeş haklısın ama :S haYayt Herseye Rağmen Dewam Ediyor ßenimde Annem ßaßam öLdüLer..:'(ßende ßi ZamnLar Kendimi öLdürmeye Yada Zarar Vrmeye Cok Calıştım ama oLmmadı Herseye Rağmen hayAt iyiaiyLede Kötüsüylede Dewam ediyoR..:S

haYayt Herseye Rağmen ßenimde Annem ßaßam öLdüLer..Zarar Vrmeye Cok Calıştım ama oLmmadı /COLOR]

Allah rahmet eylesin kardeş toprakları bol olsun herşeye ragmen hayat devam edior

evet hayat bazen insana öyle bi tokat vurur ki yaşam istemezsin bi sen diilsin bunları düşünen inan ölmeyi ben de istedim ama sora düşündüm ki madem geldik bu çileli dünyayı yaşıyalım hayat neden bizi yensin ki ayaga kalkıp biz ona hükmedelim ne olursa olsun hayatı çileli ya da mutlu kılan bizleriz HAYAT SENİ SEVİORUM VE BENİ YENEMİYCEKSİN HERŞEYE RAGMEN YAŞIYCAM diyerek bagırmakla başlıya bilirsin:)

tamam tamam vaz gecdım etmıyom:Dsusun yeah:D aaaaaa ahmet izmiiiir sağol canem piskolojim iii etmıyom korkma

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri