sLm. su anda 22 yaşındayım ve bir anneyim.. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. hayatın varla yok arasında gidip geliyorum. bir sevdiğim vardı nişanlanmıştık.. birlikte olduk bi gün olmaması gerkeen b irşeydi ama oldu. sevdiğim insan d.bakırlı.. bir gün tartıştık ablamın yanına yazlığa gittim. kafayı yemiş durumdaydı sürekli onu aldattığımı düşünüyordu. bana ya kaçmamı hemen evlenmemizi yada ailemi arayıp herşeyi anlatacağını söyledi. ailemi araması sorun olmazdı belki ama babam kalp hastasıydı.. kaldıramazdı böyle birşeyi. bi gece aradı ablanı arıyorum dedi. ve dediğinide yaptı. ablamı aramaya başladı. ablamın telefonunu ben aldım. mesgule atıyordumn sürekli. o ısrarla arıyordu. sahile gidip sinirimden ağlamaya başladım. orda komşumuz vardı özgür.. tanışıklığım vardı ama kimdir neyin nesidir bilmiyordum. yanıma geldi sorunun ne olduğunu sordu bende konuşacak biri olmadığı için boşluk anımla anlattım herşeyi. o gunden sonra özgürle arkadaş olduk. derdim olduğunda dinliyor yol gösteriyordu. nişanlımla herşey daha da kötü olmaya başladı. olmayacağına inanmış ve artık ondan vazgeçmeye karar vermiştim. özgürle evinin bahcesinde oturuyorduk. içeri çağırdı. annesinin çok kötü olduğunu söyledi. bu defa ben onn derdini dinlemeye başladım. niyetini bozmuş meğerse derdi başkaymış. istenmeyen bir birliktelik oldu. hayatımın en kötü günüydü. herşeyi unuttum tek düşündüğüm sevdiğim insandı. onun yuzune bakamazdım bir daha. aradım onu aldattığımı söyledim. böyle birşeyi duysa o insanı öldürürdü. yada kendine zarar verirdi kaldıramazdı bunu. onu aldattığımı ve başkasıyla birlikte olduğumu söyledim.. bu yalan 2 yıl devam etti. o insanla olan birlikteliğimden hamile kaldım. çocuğu aldırmak için çok uğraştım gerek maddi gerekse o insanın verdiği sıkıntılardan aldıramadım. o insan bi dolandırıcı sahtekarmış çoğu kıza böyle yapıp kendine mecbur bırakıp parasını yiyormuş. onun yüüznden başıma gelmeyen kALmadı. her gun dövmeye başladı. 6 aylık hamileydim yemediğim dayak kalmadı. en son çok kötü olunca arkadaşınm ablamı aramış. ablamlar ve annem öğrenmiş durumu. apar topar yanlarına aldılar. kızım doğdu. her gunum sewvdiğim insanın hayaliyle düşleriyle geçti. geceleri ağlamaktan uyuyamaz oldum. sevdiğim insanın gözünde bir ******yum suanda. telefonla konuştuk bi defa sevdiğim insanla beni sürekli arıyordu gerek özelden gerek kendi numarasından. beni sevdiğini biliyordum ama bebekle nasıl karşısına çıkardım ki.. 3 ay once kızımın olduğunu öğrendi. 1 hafta oncede bu ilişkinin zoraki olduğunu. dayanamadım d.bakıra gittim onu uzaktandas olsa bir defa görmeye. ve gördüm.. oda beni. gittik surların tepesine o bana ben ona baktık satlerce. son bi kez sarıldım. ama artık yapamıyorum. dayanacak gücüm kalmadı. çok özledim. kızım bi tarafta sevdiğim bi tarafta.. ölsem kızım kalıcak yasasam ölümden farkım olmicak. beni hiç affetmicek biliyorum ama onsuz yapamıyorum bilsemki sevmiyor belki yine bi şekilde hayata tutunurum. ama su anda onun yaşadıklarını yaşıyorum.. çünkü kız arkadaşı var ve ciddi düşünüyorlar.. seni sevdiğimin milyonda biri sevmiyorum diyor ama artık hayatına çeki düzen vermesi gerekiyor. ve bunun içinde bnm olmamam gerekiyor.. gözüm her yerde onu arıyor. sürekli onu aramak istiyorum ama yapamıyorum. çünkü terslenceğimi biliyorum. kendini tutabiliyor. neden benb yapamıyorum. kime ne kötülük yaptım bilmiyorum ki neden başıma bunlar geldi. okul hayatım bitti. ailemin gözünden düştüm kendime olan saygımı guvenimi kaybettim. insanlardan nefret eder hale geldim. Allah kahretsin ne yapacağımı bilmiyorum