Ölene Kadar Galatasaraylıyım.

LîNKîN_PâRk

Kayıtlı Üye
Galatasaray'ın genç futbolcusu Arda Turan, sarı-kırmızılı kulüpte yetiştiğini belirterek, ''Galatasaray benim yuvam. Ölene kadar Galatasaraylıyım. Bir gün Metin Oktay, Hakan Şükür gibi anılmak istiyorum'' dedi.
Arda, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada, Avrupa'ya transfer olacağı şeklinde çıkan haberlerle ilgili, ''Böyle şeylerin çıkması güzel, ama son zamanlarda yanlış anlaşıldım. Galatasaray forması giymekten inanılmaz mutluyum. En büyük hayalim Galatasaray formasıydı. Ölene kadar da giymeye devam edeceğim. Ancak kulübümün şartlarına uygun, inanılmaz bir para teklif edilir, kulübüm de izin verirse o zaman böyle bir şey olabilir. Yoksa ben sonuna kadar Galatasaraylıyım'' diye konuştu.
Avrupa'ya gitse bile çok üzüleceğini, Galatasaray'da, Metin Oktay ve Hakan Şükür gibi anılmanın en büyük hayali olduğunu vurgulayan Arda, sakatlık durumuyla ilgili de bilgi verdi. Doktorların, adalesini zamanından önce toparladığını söylediğini anlatan Arda, diz kapağında ise biraz problem olduğunu kaydetti. Genç futbolcu, 2-3 hafta içinde sahalara dönmeyi umduğunu, en kötü olasılıkla Fenerbahçe maçında oynamayı hedeflediğini dile getirdi.
Arda, Galatasaray'ın şampiyonluk yarışıyla ilgili düşüncelerini de şöyle açıkladı:
''Galatasaray'a yakışan, geçen sezonki gibi sonuna kadar kovalamak. Önemli olan, 8 maçımızı kazanıp 24 puan almak. Bazen çok iyi oynadığımız maçları bile kazanamadık. Ankaragücü maçında futbol çok önemli değildi, ama ikinci yarıda ağabeylerim çok iyi oynadı. Oyuna giren Hasan ve Necati ağabey, çok iyi performans gösterdiler. Takımda bir dayanışma vardı. Puan kaybedeceğimize hiç inanmadım. Takımda o arzu ve istek vardı. Nitekim, Necati ağabey çok güzel 2 gol atıp hem kendi moralini düzeltti, hem de kalan 8 hafta için bir umut verdi.''

Kaynak: AA

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber ankara nakliyat
bypuff
Geri