Öleceğini öğrendiğiniz biri ile evlenirmisiniz?

Öleceğini öğrendiğiniz biri ile evlenirmisiniz?

• Evet evlenirim

Oy: 5 55.6%
  • Hayır evlenemem

Oy: 3 33.3%
  • Diğer (Belirtiniz)

Oy: 1 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    9
---> Öleceğini öğrendiğiniz biri ile evlenirmisiniz?

bana ait olarak ölmesini istediğimden evlenirim

Evlenmem olm,dul kalamam.
Dul erkeklere neler diyorlar malum. :pp

bu duruma gore degisiyor.

hic tanimiyorsam ===> evlenmem

taniyorsam (seviyorsam) bunu benden saklamissa ====> benden sakladigi icin cok kizarim evlenirmiyim bilmiyorum (boyle birseyi saklamaya hakki olmadigi icin) cunki en bastan biliyorsam hic tanismazdim bile

sevgilim ise, seviyorsam, sonradan boyle bir hastalik filan cikmisa =====> evlenirim

bu duruma gore degisiyor.

hic tanimiyorsam ===> evlenmem

taniyorsam (seviyorsam) bunu benden saklamissa ====> benden sakladigi icin cok kizarim evlenirmiyim bilmiyorum (boyle birseyi saklamaya hakki olmadigi icin) cunki en bastan biliyorsam hic tanismazdim bile

sevgilim ise, seviyorsam, sonradan boyle bir hastalik filan cikmisa =====> evlenirim

Tam da sizin düşündüklerinizi düşünüyodum.Yalnız, 2.sinde kararım yine 'evlenmek' olurdu.

Tam da sizin düşündüklerinizi düşünüyodum.Yalnız, 2.sinde kararım yine 'evlenmek' olurdu.

ben bilemiyorum cunki oyle bir durumda yapmis oldugu buyuk bir sorumsuzluk ve yalancilik olurdu.

ben olecegimi biliyrosam, bir kisi ile tanismak uzereysem olecegimi o bana baglandiktan sonra soylersem buyuk haksizlik yapmis olurum, bana baglanmadan once soylerim.

bilemiyorum ama sevmis bulunmussumdur bir kere her nekadar beni kandirmis olsada bende evlenirdim sanirim
ama 3. secenekte ALLAH sasirtmasin ama kesin evlenirdim.

ben bilemiyorum cunki oyle bir durumda yapmis oldugu buyuk bir sorumsuzluk ve yalancilik olurdu.

ben olecegimi biliyrosam, bir kisi ile tanismak uzereysem olecegimi o bana baglandiktan sonra soylersem buyuk haksizlik yapmis olurum, bana baglanmadan once soylerim.

bilemiyorum ama sevmis bulunmussumdur bir kere her nekadar beni kandirmis olsada bende evlenirdim sanirim
ama 3. secenekte ALLAH sasirtmasin ama kesin evlenirdim.

Tabi haksız da sayılmazsınız ama gönül sevmiş, ömür bitiyor.Hiç değilse kalan günleri mutlu geçirelim değil mi?.. :) Hoş, yarının bile garantisi yok.
Neyse fazla derine dalmayalım.Bende nefes darlığı var. :78:

Tabi haksız da sayılmazsınız ama gönül sevmiş, ömür bitiyor.Hiç değilse kalan günleri mutlu geçirelim değil mi?.. :) Hoş, yarının bile garantisi yok.
Neyse fazla derine dalmayalım.Bende nefes darlığı var. :78:

:) aman.. derin nefes al ALLAH muhafaza.
haklisin, hasta olan degil, eceli gelen olurmus der annem herzaman...

Gerçekten seviyorsam evlenirim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri