bu duruma gore degisiyor.
hic tanimiyorsam ===> evlenmem
taniyorsam (seviyorsam) bunu benden saklamissa ====> benden sakladigi icin cok kizarim evlenirmiyim bilmiyorum (boyle birseyi saklamaya hakki olmadigi icin) cunki en bastan biliyorsam hic tanismazdim bile
sevgilim ise, seviyorsam, sonradan boyle bir hastalik filan cikmisa =====> evlenirim
Tam da sizin düşündüklerinizi düşünüyodum.Yalnız, 2.sinde kararım yine 'evlenmek' olurdu.
ben bilemiyorum cunki oyle bir durumda yapmis oldugu buyuk bir sorumsuzluk ve yalancilik olurdu.
ben olecegimi biliyrosam, bir kisi ile tanismak uzereysem olecegimi o bana baglandiktan sonra soylersem buyuk haksizlik yapmis olurum, bana baglanmadan once soylerim.
bilemiyorum ama sevmis bulunmussumdur bir kere her nekadar beni kandirmis olsada bende evlenirdim sanirim
ama 3. secenekte ALLAH sasirtmasin ama kesin evlenirdim.
Tabi haksız da sayılmazsınız ama gönül sevmiş, ömür bitiyor.Hiç değilse kalan günleri mutlu geçirelim değil mi?.. Hoş, yarının bile garantisi yok.
Neyse fazla derine dalmayalım.Bende nefes darlığı var. :78:
aman.. derin nefes al ALLAH muhafaza.
haklisin, hasta olan degil, eceli gelen olurmus der annem herzaman...
Seviyorsam , evet.
Evlenmem olm,dul kalamam.
Dul erkeklere neler diyorlar malum. p
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.