öldürülmek mi intihar etmek mi kendi kendine ölmek mi? kendi kendime
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 15 Şub 2009 #1 öldürülmek mi intihar etmek mi kendi kendine ölmek mi? kendi kendime
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 15 Şub 2009 #3 ---> öldürülmek mi intihar etmek mi kendi kendine ölmek mi? neden(ne kötüyüm)
mermaid Bayan Üye 15 Şub 2009 #4 ---> öldürülmek mi intihar etmek mi kendi kendine ölmek mi? sanırım bir suçlu olarak yaşayamazdım ama hayattan bıkmışsam neden olmemi bekliyim intihar
---> öldürülmek mi intihar etmek mi kendi kendine ölmek mi? sanırım bir suçlu olarak yaşayamazdım ama hayattan bıkmışsam neden olmemi bekliyim intihar
meRve^^ Bayan Üye 15 Şub 2009 #5 ---> öldürülmek mi intihar etmek mi kendi kendine ölmek mi? kendi kendime öLmek
matrock_guzel Bayan Üye 15 Şub 2009 #6 ---> öldürülmek mi intihar etmek mi kendi kendine ölmek mi? kendi kendine ölmek)
ıLqm!^^ Bayan Üye 15 Şub 2009 #7 ---> öldürülmek mi intihar etmek mi kendi kendine ölmek mi? intihar ettm ama öLmedim (tam 3kere ) smdi kendi kendime öLmeyi bekLiyorm
---> öldürülmek mi intihar etmek mi kendi kendine ölmek mi? intihar ettm ama öLmedim (tam 3kere ) smdi kendi kendime öLmeyi bekLiyorm
N ` nazLı .. Bayan Üye 15 Şub 2009 #8 ---> öldürülmek mi intihar etmek mi kendi kendine ölmek mi? kenDi kenDime öLmek
Sahraa! Bayan Üye 15 Şub 2009 #9 ---> öldürülmek mi intihar etmek mi kendi kendine ölmek mi? Kendi KendiMe öLmek
mermaid Bayan Üye 15 Şub 2009 #10 ---> öldürülmek mi intihar etmek mi kendi kendine ölmek mi? ayh herkezde kendi ecelini bekliyo çok sevililen insanalrsınız belli aranızda yalnız olan yoq mu
---> öldürülmek mi intihar etmek mi kendi kendine ölmek mi? ayh herkezde kendi ecelini bekliyo çok sevililen insanalrsınız belli aranızda yalnız olan yoq mu
DiReNiS Bayan Üye 15 Şub 2009 #11 ---> öldürülmek mi intihar etmek mi kendi kendine ölmek mi? rabbim nasıl münasip gördüyse intihar asla
---> öldürülmek mi intihar etmek mi kendi kendine ölmek mi? rabbim nasıl münasip gördüyse intihar asla
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 16 Şub 2009 #12 ---> öldürülmek mi intihar etmek mi kendi kendine ölmek mi? DiReNiS' Alıntı: rabbim nasıl münasip gördüyse intihar asla Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
---> öldürülmek mi intihar etmek mi kendi kendine ölmek mi? DiReNiS' Alıntı: rabbim nasıl münasip gördüyse intihar asla Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
kanat$z_melek Bayan Üye 16 Şub 2009 #13 ---> öldürülmek mi intihar etmek mi kendi kendine ölmek mi? intihar etmek düşünmeden söyledm saçma oldu galiba
---> öldürülmek mi intihar etmek mi kendi kendine ölmek mi? intihar etmek düşünmeden söyledm saçma oldu galiba
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 17 Şub 2009 #14 ---> öldürülmek mi intihar etmek mi kendi kendine ölmek mi? ama intiharin da bi sebebi vardır... ama çok günah o yüzden ne olursa olsun aklımın ucundan geçmedi bi geçti o da şakaydı
---> öldürülmek mi intihar etmek mi kendi kendine ölmek mi? ama intiharin da bi sebebi vardır... ama çok günah o yüzden ne olursa olsun aklımın ucundan geçmedi bi geçti o da şakaydı
İnci 1907 Prenses 17 Şub 2009 #15 ---> öldürülmek mi intihar etmek mi kendi kendine ölmek mi? kendi kendine ölmek
.:Çağla:. Bayan Üye 17 Şub 2009 #16 ---> öldürülmek mi intihar etmek mi kendi kendine ölmek mi? kendi kendine
Salvo Kayıtlı Üye 17 Şub 2009 #17 ---> öldürülmek mi intihar etmek mi kendi kendine ölmek mi? öldürülmek (saten sonum öle olcak)
Buğra1 Kayıtlı Üye 17 Şub 2009 #18 ---> öldürülmek mi intihar etmek mi kendi kendine ölmek mi? Daha erken
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 26 Şub 2009 #19 ---> öldürülmek mi intihar etmek mi kendi kendine ölmek mi? öyle erkeni yok bunun
bitli_pire Kayıtlı Üye 8 Mar 2009 #20 ---> öldürülmek mi intihar etmek mi kendi kendine ölmek mi? bende kendı kendıne olmek derdım .. bır takvım yapragında "herkes ölebılecegı yastadır" yazısını okuduktan ve cevremızde onlarca genc yasta olup gıden ınsanları gorunce ınsanın "hayırlı bır ölüm" ıstemekten baska bırsey gecmıyor ıcınden
---> öldürülmek mi intihar etmek mi kendi kendine ölmek mi? bende kendı kendıne olmek derdım .. bır takvım yapragında "herkes ölebılecegı yastadır" yazısını okuduktan ve cevremızde onlarca genc yasta olup gıden ınsanları gorunce ınsanın "hayırlı bır ölüm" ıstemekten baska bırsey gecmıyor ıcınden