Öldükten Sonra Tekrar Dirilme Merak veya Şüphesi

esmeray

Bayan Üye
Hacızade Demir Efendi'nin (El-Kaşif) bu konudaki soruya cevabı aşağıdadır.

Soru: Efendim, inançlı insanların merak ettikleri, inancı zayıf olanların ise şüphe duydukları bir konu var. İnsanlar öldükten sonra kıyamet günü tekrar nasıl dirilirler?

Cevap: Allah(c.c) ilk insan olan Hz.Adem peygamberi anasız ve babasız olarak yaratmıştır. Demek ki; bir insanın fiziğinin yaratılması için anne ve baba birleşmesini içeren sistemden başka sistemlerde bulunmaktadır. Bu sistemlerin de kaç çeşit olduğunu sadece Allah(c.c) bilir. Sorunuza aleni olarak verilecek en iyi cevap budur.

---> Öldükten Sonra Tekrar Dirilme Merak veya Şüphesi

İnsanların kabirlerinde kalan ve yok olmayan hardal tanesi büyüklüğünde bir kemik parçasından tekrar yaratılacağına inanıyoruz.Bazıları buna inanmazlar ya! Ancak, Hacızade Demir Efendi yani Sayın El-Kaşif çok doğru bir cevap vermiş, kemik konusuna inanmayanlar şimdi ne cevap verecekler bakalım.

Son düzenleme:
---> Öldükten Sonra Tekrar Dirilme Merak veya Şüphesi

Bu konuyu merak etmeyen yoktur. El kaşif ne demek merak ettim,primatsal sitesine gittim. Meğer El kaşif özgür irade ve tövbe konusunu keşfetmiş yani eskiden bilindiği gibi değilmiş.Helal olsun...Çözmüş işi...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri