Olay sözler

Thundeers

Anadolu'dan Bir Ses
Kayıtlı Üye
Tam Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki sular durulmaya başlamıştı ki, dün Sadri Şener'in sözlerinden sonra büyük olasılıkla hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak...

fft1mm1359006.jpg

"Fenerbahçe’yi tebrik ederim. Kayserispor kalecisini de kutlarım. Muazzam bir kaleciymiş, daha ikinci dakikada pes ettirdi takımını ve gerisine de gerek kalmadı."

Ara tatilleri için sık sık uğradığı Bodrum’a giden ve Manisaspor sınavına buradan geçecek olan Bordo-Mavililer’in başkanı, Fenerbahçe-Kayserispor mücadelesiyle ilgili çok konuşulacak sözler söyledi.

Kendisine haftanın kapanış maçını soran gazetecilere yanıt veren Karadeniz ekibinin patronu, “Fenerbahçe’yi tebrik ettim. Kayserispor’un kalecisini de tebrik ettim. Muazzam bir kaleciymiş, daha ikinci dakikada pes ettirdi Kayserispor’u ve daha gerisine de gerek kalmadı” diyerek herkesi şaşırttı.

‘Umarım bize de yapar’

Volkan Babacan’ın iyi bir kaleci olmadığını iddia eden Şener, “Ben olsam o gol sonrası beni değiştirin derdim. Maçta yaptığı birkaç tane daha hata var, ama bu tabi şans. Bize de inşallah aynı hataları yapar” göndermelerinde bulundu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri