Okuyun Lutfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-Ediz1912-

Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK!
Webmaster
OnceLıkLe SeLamLar ..

GecenLerde Sanırım SanaL Tartısmaları bıraz abarttım ..

BiriLeriyLe Tartıstım Ertesı Gun Imzasında Gs ıle Dalga Gecıldıgını Gordum ..

ve o ankı ruh halımle ınfaz team denen bır grubun sloganını yazdım fakat tabıkıde bu sızlere degıldı .. Sızlere degıldı dıyıcem fakat hepımıze kufur gelıo dıceksınız , demekte haklısınız fakat onlar kesınlıkle sızlere degıldı o laf Gs ıle dalga gecenlere ıdı .

Fakat yaptıgımın cok buyuk bır hata oldugunu anladım ve bu mesajı yazmaya karar verdım abarttım bazı seylerı dogrudur fakat o arkadastanda ozur dılerım ..

herneyse umarım yazabılmısımdır kusura bakmayın o yazdıgım mesajda ustune alınan alınmayan herkestende teker teker ozur dılerım dıyorum ..

bu olay yuzunden admınlıgım alındı fakat bazı arkadaslar gıbı kucuk emraha baglamadım olayı veya tehtıde veya baska sıtelere gıtmedım cunku forum denen seyı burada ogrendım burda buyudum yaklasık 1 yıl oldu .. yaptıgım hatadır dedım karara saygı duydum cunku karar dogruydu

herneyse uzatmak ıstemıyorum yetkı meselesı degıl bu ıs herzaman buradayım kısacası ..

Okuduguz ıcın TesekkurLer ..

...
Amacım arkadaşın adminliğinin alınması da değildi. Sadece imza kaldırılsa yeterliydi.
İstemeden de olsa bazı kişileri üzdümse özür dilerim.. Ama yazılan şey oldukça agırdı..
Pm bölümü olsaydı inanın bunu buraya yazmaz pm ile yollardım.
Hassasiyetinize de teşekkür ederim
NaLeD_CoCuQ; Forumda yeni oldugum için hiçbir üyeyi fazla tanımam.. Özel bir kinim de yok kimseye.. Gerçekten adminliğinin alınmasını da istemezdim.
Oldukça ağır ve anneleri de içeren bir küfürü belki de bilmeden kullandın.
Forumdan gitmemen ve meseleye gayet olgun yaklaşman da ne kadar efendi ve mert biri oldugunun kanıtı..
Bence bi anlık hataydı yaptığın. Umarım tekrardan admin olursun.. Hata insanlar içindir yeter ki ders almasını bilelim..
Sevgilerimle:106:

...
Amacım arkadaşın adminliğinin alınması da değildi. Sadece imza kaldırılsa yeterliydi.
İstemeden de olsa bazı kişileri üzdümse özür dilerim.. Ama yazılan şey oldukça agırdı..
Pm bölümü olsaydı inanın bunu buraya yazmaz pm ile yollardım.
Hassasiyetinize de teşekkür ederim
NaLeD_CoCuQ; Forumda yeni oldugum için hiçbir üyeyi fazla tanımam.. Özel bir kinim de yok kimseye.. Gerçekten adminliğinin alınmasını da istemezdim.
Oldukça ağır ve anneleri de içeren bir küfürü belki de bilmeden kullandın.
Forumdan gitmemen ve meseleye gayet olgun yaklaşman da ne kadar efendi ve mert biri oldugunun kanıtı..
Bence bi anlık hataydı yaptığın. Umarım tekrardan admin olursun.. Hata insanlar içindir yeter ki ders almasını bilelim..
Sevgilerimle:106:
Bılıyorum harıkacım tesekkur ederım

sende haklısın bunu soylemekte dedıgın gıbı bır anlık hataydı

sende benı anladıgın ıcın cok tesekkur ederım :106:

Yaşasınnn... heyoooooooo.......
O kadar sevindim ki anlatamammmm.. Kaç gündür bu yüzden gerçekten çok üzülüyordum. Hayırlı olsun NaLeD_CoCuQ...
Eeee beni ne zaman banlıyorsun:D

Özkan sana da teşekkürler:106:

Son düzenleme:
Yaşasınnn... heyoooooooo.......
O kadar sevindim ki anlatamammmm.. Kaç gündür bu yüzden gerçekten çok üzülüyordum. Hayırlı olsun NaLeD_CoCuQ...
Eeee beni ne zaman banlıyorsun:D
:|

Haaşaa nıe banlıyayım :p

Uzulmene gerek yok :eek:

Sagolasın yenıden :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri