**** Okumaya DeĞer... Kendİ DÜŞÜncem

ZipirBocuk

Banned
20779921wt1.jpg

Sanaldan ne bir sevgili nede bir dost olunabiliceğini düşünüyorum . Sanalda olan bu sitede kalir , msn adresimde ise dişarda görüstüğüm reel arkadaslarım olur .. Bir insanin tipine bakarak msn adresi alip yada vermem güzelmis ekliyim sevgili olurum demek SAÇMa ! bence . Msn adresimi arkadaşima verdim hep kiz arkadsalarim vardi icinde .. Ama hepsi sanaldi ;S

William Shakespeare der ki

62462629vn7.jpg

Son düzenleme:
dostum cok guzel yazılar sagol ..

ama bazen sanalı gercekten cok daha guzel ve gercekcı yasayabılırsın yeterkı

ıcınden gelerek yasa

severek bak olaylara

katılmıorum düşüncelerine gerçek hayatta olupda ne sana nefes kadar yakın olup bi halta yaramayanlar war:D:D:D

haklısınız ..!!! ama herşey o kadar sanallaştıki sanal alışveriş sanal arkdaşlık sanal oğlu sanal insanlıkta sanallaştı haliyle...

:)

sende haklısın bi yerde ama herkez için bu böyle değildir...

Görüşüne saygımız var ama sanalda oLmasa halimiz daha kötü oLur ;)

herkes kendine göre haklı... ama sanalında bi sınırı var... aranızdaki mesafeler gibi... o mesafeleri nasıl aşamıyorsak sınırıda aşmamalıyız... çünkü adı üstünde sanal...

ama sanala karşı değilim.... ;) :p

Ben yakLasIk 5 Senedir SanaldayIm. Sanalda Kazıkta Yedim iyi Dostluklarda Edindim.
Hala Sanalda oLduguma Göre Edindigim Dostluklar Arkadasliklar Daha AgIr Basiyor.. Herkezin Düsüncesi Kendine Tabiki.

real dostum sayılıdır
cevremı toplasanız

turkıyenın ceyregı kadar coktur

ama dostum sayılıdır

sanal dostum ıse cok fazla

:) sanalda herşey o kadar farklı ve özel oluyoki... inan bana o kişilerle reelde olsanız çok çok daha farklı olurdu hisleriniz... çok basit olurdu...

sanalda herşey o kadar farklı ve özel oluyoki... inan bana o kişilerle reelde olsanız çok çok daha farklı olurdu hisleriniz... çok basit olurdu...

bencede yane sanaldan hersey farklıdır hıc tanımadıgın gormedıgın bır yuz ıstedıgını soyle kım bılır o nasıl bırı kım bılır kımm

mesela snal asklar we cıkmalar wardır bence bıraz guven duygusu gelısmıs kısılerde olur ask uzakdan uzaga olmayacagına ınanan bırıyım eger onun gozlerıne bakamıyacaksam el ele tutusup ıstedıgımı yapamıyacaksam hergunmsnde slm askım slm yok soyle boyle yazıstıkdan sonra ne onemı wra sanal askın

ama sanal dostluk keısnlıkle wardır we ınanırım ben knıght onlıenden bır cok arkdasla tamnıstım we onları zıyarete gıttım ıstabula edırneye hepsıde benden yasca byuklerdı we ıs guc sahıbı kısılerdı hepsının telefonu war we konusuyoruz sanal dostluklara ıanırım ama sanal aska HAYIR:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri