Okulu bırakıyorum.

endLesS

Webmaster
Üniversite mezunu olmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Zaten bilgili birisiyim. Açık öğretim okurum adam akıllı bi yerlere gelirim. Bilgisayar noktasında yapabildiklerimi söylemek bile istemiyorum. Her sınavda 600 sayfa çalışmaktan bıktım. Sırf b*ktan HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ adı var diye öğrencilere bu kadar sıkıntı yaşatılan bir üniversitede okumayım daha iyi. Gidip kariyer yapıyım. Zaten bilgisayar alanında diploma da sormuyorlar. İş teklifi de aldım.

İtiraf ediyorum Okulumu bırakıyorum ve çokta mutluyum. Ailem ile bu konuyu görüşmedim fakat gereksiz görüyorum. Zaten Haritacı olmayacam ne gerek var okumaya ? Sırf üniversite mezunu olmak gereksiz. 2 senedir askeriyeyi de deniyorum zaten kısmet olmuyor.

En iyisi kendi ayaklarımın üstünde durmak.

Umarım hayırlısı budur.

---> Okulu bırakıyorum.

ALLah Hakkında hayırLısı Ney İse Onu Nasip Etsin , HayırLısı oLsun .

---> Okulu bırakıyorum.

Kendi seçimini yapıp bu yolda ilerlemek en iyisi. Hakkında hayırlısı olsun.

---> Okulu bırakıyorum.

Hedeflediğin noktalara gelebilecek ve ileriyi görebileceğine inandığım birisisin, hakkında hayırlısı olsun.

İlerleyen dönemlerde hesap numaramı bırakırım buraya, maaş bol gelirse görürsün beni de :Ç

Başarılar ;)

---> Okulu bırakıyorum.

once sorayim :)

bolum degistirme gibi bir sansin yok mu?

haritaci mi suanki bolumun? eger, bu bolumde bitirirsen neler yapabilirsin? ne kadar kazanabilirsin?

suan is teklifi aldigin yer, maasi ve isi ile seni tatmin ediyormu? ileride edecekmi?
suan ise girip bu sana yetebilir ama ileride yuva kurdugunda isten nekadar hosnut kaldigina degil aldigin maas ilgilendirecek seni. (elbette hem maasi hemde hosnutlugu olsun ister insan ama oda bir gercek)

eger, kalici ve maasi iyi ise teklif aldigin yer yapabilirsin gibime geliyor.
turkiyede bir cok univ. diplomali issizler var maalesef. Eger makul bir bolum olsaydi okulu kesinlikle birakma derdim, ne olursa olsun birakma derdim ama haritaci diyince, neler yapabilecegin konusunda hic bir fikrim yok, yani bana birsey cagristirmiyor.

yasadigin ortami ve is ortamini sen daha iyi blirsin, suan teklif aldigin yerde gelecek gorebiliyorsan neden olmasin.

---> Okulu bırakıyorum.

Hepinize teşekkür ederim

once sorayim :)

bolum degistirme gibi bir sansin yok mu?

haritaci mi suanki bolumun? eger, bu bolumde bitirirsen neler yapabilirsin? ne kadar kazanabilirsin?

suan is teklifi aldigin yer, maasi ve isi ile seni tatmin ediyormu? ileride edecekmi?
suan ise girip bu sana yetebilir ama ileride yuva kurdugunda isten nekadar hosnut kaldigina degil aldigin maas ilgilendirecek seni. (elbette hem maasi hemde hosnutlugu olsun ister insan ama oda bir gercek)

eger, kalici ve maasi iyi ise teklif aldigin yer yapabilirsin gibime geliyor.
turkiyede bir cok univ. diplomali issizler var maalesef. Eger makul bir bolum olsaydi okulu kesinlikle birakma derdim, ne olursa olsun birakma derdim ama haritaci diyince, neler yapabilecegin konusunda hic bir fikrim yok, yani bana birsey cagristirmiyor.

yasadigin ortami ve is ortamini sen daha iyi blirsin, suan teklif aldigin yerde gelecek gorebiliyorsan neden olmasin.

Bölüm değiştirme gibi bir şansım yok maalesef, Haritacılık evet. Haritacılık aslında güzel bir bölüm her ne kadar devletin alımı da gün geçtikçe azalıyor ; yerini teknolojik aletler alıyor olsada. Haritayı bitirdiğimde aklım hep bilgisayarda kalacak ve bi yandan da o işleri yürütmek isteyecem buna adım gibi eminim. Ben ta ilk okul 6. sınıfta babam beni döverek internet kafeden çıkarırken kafaya koydum çünkü bu alanda başarılı olmayı. 2 Kere yarışmaya girdim Tubitak'dan ve bir firmadan ödül aldım. Babam ilk defa seninle gurur duyuyorum demişti bana. Hala o sesi bile kulaklarımın ucunda. Aklıma koyduğum herşeyi yapabilirim Allahın izni ile. Karşıma bir müşteri geçtiğinde onu ikna edebiliyorum en büyük inancım da burdan geliyor zaten. Bir de dürüstlük.

Bu işlerde dürüst davranan yok. Bu sebepten dolayı ınsanlar beni seçiyor. Bu şirketin bana vereceği başlangıçta 2000 TL. Yapmam gerekenler biraz gayretle hemen çözebileceğim şeyler. Ucunda belki de yurt dışı bile olabilir. Bir hayır işlemiştim oradan geri dönüş niteliğinde oldu adeta.

Ben üniversitede Burslu okuyan biriyim. Lisede başarılıydım fakat bu sene büyük ihtimalle bursum kesilecek ve ben babamın parası ile okumaktan nefret eden biriyim. Babamı sevmediğimden değil canımı veririm onun uğruna. Fakat bilmiyorum kendim kazanıp yemek daha cazip geliyor bana. O işin devamında " evim " diyebileceğim bir yeri alabileceğim inş. zaten oraya kapağı at ohh yatış değil benim felsefem daha da yüksekleri inş. 20 kişi ile çıktıysam 15'inden ilgisiz davrandığım için ayrıldık. Bu bir örnek. Bilgisayar hastası değilim. Sosyal birisiyim aksine. Sporumu yapar kitabımıda okurum. Ama kendimi bu yolda başarılı buluyorum. Okulumu donduruyorum zaten. Eğer ilerde pişman olursam bu sürece kadar kazandığım para ile okulu sonlandırır başka bişeyler yaparım.

Teşekkür ederim.

---> Okulu bırakıyorum.

guzel...

ozaman hem sevdigin hemde basarili oldugun isi yapman tabiki daha guzel ve gelecegin icin daha verimli olacak.

diploma hersey demek degil.

secimin hakkindan hayirlisi olur insaALLAH.

---> Okulu bırakıyorum.

hayırlı olsun iyi yapmışsın

her yönle ilgilenmen de müthiş bi şey elinde bi yeteneğinin olması da çok iyi

istediğin şeyin peşinden gitmelisin seni mutlu etmeyen bi meslekte ne sen başarılı olabilirsin ne de birilerine fayda sağlayabilirsin

istediğin şeyde karın tokluğuna da çalışsan mutlu olursun ve işe yararsın

bi şeyi yapabildiğini ve yapabileceğini görmek de insanı mutlu eder ve azmini sağlar

gittiğin yolda emin adımlarla ilerlersin umarım , hayırlısı budur zaten inşallah ailen de anlayışla karşılar sorunsuz şekilde hayalini gerçekleştirirsin

---> Okulu bırakıyorum.

Teşekkür ederim Gözde :)

@Alican @Sadece Ali

Çarşı, Eğitime karşı.

---> Okulu bırakıyorum.

WнιтєRσσт;3584367' Alıntı:
Teşekkür ederim Gözde :)

@Alican @Sadece Ali

Çarşı, Eğitime karşı.

rica ederim hakkında hayırlısı sonuçları haber vermeni isterim takip etcem:)

---> Okulu bırakıyorum.

İşte Bu Kuşkuyu Yaşamamak İçin Hiç Başlamadım xD

Aga Kendi Bölümünle Alakalı Bi Planın Yoksa Boşa Okuyosundur Zaten.

Gel Kayseriye Ehliyetini Alalım 1.5-2 ay Kadar Bi Eğitim.
Pazarlamaya Çık Sende Aga xD

---> Okulu bırakıyorum.

WнιтєRσσт;3584432' Alıntı:
Zaten okumayanların sonu Dürümcüde paket ve taşıyıcı olmak xD
Aga Bi Söz Var Sen Eşşek Olduktan Sonra Semer Vuran Çok Olur Derler.
Senin Zihniyetin Bu Dürümcüden Öteye Geçemezsin.

Abi Bi Tavuk Dürüm Yapsana Çüft Ekmekli xD

Acı Ketçap Olsun Mu Genç Arkadaş :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri