endLesS
Webmaster
Şaka Maka iLk Dönemide Bitirdik DüşLerForumun TosbaLarı :M
Zor yazıLıLar dönemi aTLattık KopyayLada oLSa
Kopya vermeyenLerde Hem 100 aLdı Hemde Kopya vermedıgı arkadasından küfür yedi aynı zamanda buda bir gerçek :M
Sonra Sıkıcı dersLerde Çoğu Tosbik uyumayı Tercih Etti Ders AraLarında :M
Eee Tabi HakendenLerde Sene Sonunda GördüLer Taktir BeLgeLerini :2:
Biraz Daha yakLaştıkLarı haLde " uLan Matematikçi 5 Düşürseydin Taktir Alıyordum :M " Gibi CümLeLeR KuranLarda oLdu ama tabı bır ıse yaramıyor bunLar :M hahaha
OnLarda Teşekkür BeLGeSi aLdıLar :2:
Hiç Bişey aLamayanLarda oLdu onLarada 2. Döneme yaparsınız dıye bır gaz verip Zayıf DüşenLerede Geçmiş oLSun Bızım Evde Kımse YoK babanız haLa görmediyse Bıze KacabıLırsınız dıyorum :8:hahahahahaha
VeLhaSıL
TatiLde habire yatmayın tosbiKLeR geLin Foruma Burda yaLnız bırakmayın bizi :2:
Bu Dönem Kar TatiLi yapamadık 2. dönem yapıLmaSı için duaLarınızı Esirgemeyin :M
Hadi İyi TaTiLLeR
Zor yazıLıLar dönemi aTLattık KopyayLada oLSa
Kopya vermeyenLerde Hem 100 aLdı Hemde Kopya vermedıgı arkadasından küfür yedi aynı zamanda buda bir gerçek :M
Sonra Sıkıcı dersLerde Çoğu Tosbik uyumayı Tercih Etti Ders AraLarında :M
Eee Tabi HakendenLerde Sene Sonunda GördüLer Taktir BeLgeLerini :2:
Biraz Daha yakLaştıkLarı haLde " uLan Matematikçi 5 Düşürseydin Taktir Alıyordum :M " Gibi CümLeLeR KuranLarda oLdu ama tabı bır ıse yaramıyor bunLar :M hahaha
OnLarda Teşekkür BeLGeSi aLdıLar :2:
Hiç Bişey aLamayanLarda oLdu onLarada 2. Döneme yaparsınız dıye bır gaz verip Zayıf DüşenLerede Geçmiş oLSun Bızım Evde Kımse YoK babanız haLa görmediyse Bıze KacabıLırsınız dıyorum :8:hahahahahaha
VeLhaSıL
TatiLde habire yatmayın tosbiKLeR geLin Foruma Burda yaLnız bırakmayın bizi :2:
Bu Dönem Kar TatiLi yapamadık 2. dönem yapıLmaSı için duaLarınızı Esirgemeyin :M
Hadi İyi TaTiLLeR