Okuldaki Korku

annabeth

Bayan Üye
merhaba ben aybüke size okulda yaşadığımız korkuları analatacağım bir gün öğretmenimizin olmadığı bir günde bazı arkadaşlar ruh çağrmak istediler.İlk önce onlarla dalga geçtim ve dedimki"ruh çağırmayın sonra günaha girersiniz "Ama onlar ruh çağırmaya devam etti ve bir su şişesini masaya koydular ve"ey ruh geldiysen bu su şişesini hareket ettir" dediler sonra su şişesi hareket etti sonra başka bir sıraya geçip kitap koydular ve dedileki "ey ruh geldiysen bu kitap kapağını hareket ettir"dedeler ve kapakta hareket etti bunu görünce bende izleyici olarak onlara katıldım sonra alsu(arkadaşım)baya korkdu bende derse girip girip çıkan öğretmenden izin alıp alsu yu tuvalete götürmek istedim gıcık öğretmen buna izin vermedi sonra alperenle ,oğuz(arkadaşlarım) bunların hepsini kendi yaptıklarını ama sonuncuyu kendi kendine olduğunu söylediler sonra zil çaldı ve tenefüse çıkyık.son derse girdik ve olaylar başladı önece bir not ortaya çıktı üzerinde "siz benle dalga geçtiniz şimdi bunun cezasını çekeceksiniz"yazıyordu ilk önce bu notu dikkate almadık
sanra merve ceyda esma ve nadya (onlarda arkadaşlarım)tuvalete gittiler.sonra ağlayarak geri geldiler ve dedilerki"biz tuvaleteyken ilk önce ışıklar söndü sonra az az akan çeşme birden çoşarak akmaya başladı ardında elimizi koyduğumuz kapıyı sanki arkadan biri ittirip yumrukladı"dediler bizde onları danışmana götürdük sonra bir grup erkek tuvalete gitti(tabiki erkekler tuvaletine) sonra onlarda benzeri şeyler anlattılar kızların nerdeyse hepsi danışmana gittiler ben ve kız bir kaç kişi kaldı .sonra mehmet çıldırarak sıralara tekmeler attı ve dedeiki"bunu ben yaptım bunu ben yaptım " sonra ağlamaya başladı .sonra ben ve birkaç kalan kız arkadaşlarım danışmana giden kızların çantalarını topladık ve danışmana gittik bizi gören danışman "hepiniz aşyada toplanın "dedi bizde aşyada toplanmaya başladıkmert sanki hiç birşey olmamış gibi" boşverin ben serbisime gidiyorum" dedi ben biraz daha örda kaldım sonra danışman aşyaya indi
birşeyler söylediama ben duymadım çünkü herkes yavaş yavaş(!) çıkıyordu sonra ben ve şevval g (g diyorum çünkü sınıfımızda iki şevval var) servislerimizew doğru gittik sonra ben dayanamayarak" bunu kim yaptıysa ALLAH CEZASINI VERSİN"deyecektimki şevval g beni susturdu .BU olayda benim için burda bitti çünkü yarın (cuma)okula gelmedim ama cuma günüde bie sürü olay olmuş ama anlatmıyacağım .Çünküc yukardan her zamamki sesler geliyor ama daha şiddetlibu yüzdenben tırsmaya başlalıyorum .her neyse bu olayı nerdeyse hiç kimseye anlatmadım aileme bile(sadece o gün okula gelmeyen arkadaşlara anlattım)
ama o günden sonra bazı arkadaşlarımın defterlerine " bu 3. oldu yakında öleceksin" gibi şeyler yazlıyor ama bu olay olalı nerdeyse 2 -3 ay oluyor

Alıntı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri