oKuLDa Ki iLk GüN:D

DeviL_PrenS

Kayıtlı Üye
eveT arkadaşLar HeRKeS okuLDaki iLk GüNüNü anLatsıN bakaLım nasIL geçmiş okuLdaKi iLk gününüz:D

benım süperdi:D..

sınıfa yenı bi kız gelmiş ona kıl oldum..:D
kitapları falan dağttılar.. slk bi kız var hic sevmem oda beni svmez.:Delnde kitaplar varken gttm çarptım bilerek kitaplar yere tabi..
okuldan sonra gezcektik ama kitapları zor tasıoduk vazgctk..
bide bizim sınıf öğretmenii uyuz bi hoca olmuş:D

aman ya hep aynı bi farklılık yok aynı suratlar fln:D sıkıcıydı ve çooook sıcaktı:Döle işte bitse de kurtulsam:D

sıkıcı sıkıcı oturduk hocalar mal gibii konuştu hehe hehe :D:D sıkıcıydı yani bugün.!!!

Ouff !!
Çok iğrençti...
birsürü yeni hoca gelmiş okula...we ne hikmetse hep yeni hocalarla derslerimiz eski hocalar bırakmış bisim sınıfı.... yeni yeni hocalar çok kötüydüü yany
Sınıf öğretmenimiz çok gıcık bir kadın olmuş... :175: ilk okuldaymışız gibi bizi kendi istediği yerlere oturttu sinir olduuum sinirr :mad:
bide herkezin deyimiyle sınıfa çok havalı bi kız geldiiii daha tanışamadık kendileriyle ama kısmetse yarn tanışırız artıkk :D
son olarakta en sevmediqim hocayla haftada tam 9 saat dersimiz war yani hergün dersii var biseeeeeee Offf :147::91:

:67:süpperrrdii..:2:

2.senem gerçi o kadar heycan yoktu..kavga ettiğim bi kaç kişile aynı sınıfa düştüm o kötü oldu:D:D

geçen sene bi çocuktan hoşlanıodum onla aynı sınıfa düştük süreklii benle uraştıı gıcık oldumm:8::8::8:

arkadaşlarımla hasret giderdm bol bol foto çekildikk falan iştee :8:

:67:süpperrrdii..:2:

2.senem gerçi o kadar heycan yoktu..kavga ettiğim bi kaç kişile aynı sınıfa düştüm o kötü oldu:D:D

geçen sene bi çocuktan hoşlanıodum onla aynı sınıfa düştük süreklii benle uraştıı gıcık oldumm:8::8::8:

arkadaşlarımla hasret giderdm bol bol foto çekildikk falan iştee :8:

hem hoşLanıyorsun hem gıcık oLuyorsun enterasan:D

Ahhhh Ahhhh okul hayatıda btti bizim keyfini çıkarın okulun çok çalışın Bzm qibi öss qeldiqinde sürtmeyn dershane köşelernde:D:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri