EveT okuL bitti BiteceK kaÇ gün DevamSızLığınız Var. :174:
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 26 May 2010 #2 ---> okuLda kaÇ gün DevamSızLığınız Var. e-okula girilmiş 17 gün devamsızlığım var ama 2 haftadır devamsızlıkları girmemiş m.yardımcısı..sanırım 20 günü aşmıştır yada sınırdadır..
---> okuLda kaÇ gün DevamSızLığınız Var. e-okula girilmiş 17 gün devamsızlığım var ama 2 haftadır devamsızlıkları girmemiş m.yardımcısı..sanırım 20 günü aşmıştır yada sınırdadır..
AySe^^ Bayan Üye 27 May 2010 #5 ---> okuLda kaÇ gün DevamSızLığınız Var. Saymadım,demekki sayamayacak kadar çok oLmuş xD
nones Bayan Üye 27 May 2010 #6 ---> okuLda kaÇ gün DevamSızLığınız Var. 6 buçuk gün okula gitmicem artık
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 27 May 2010 #7 ---> okuLda kaÇ gün DevamSızLığınız Var. 44 şuanda
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 27 May 2010 #10 ---> okuLda kaÇ gün DevamSızLığınız Var. bizde devam zorunluluğun yok üniden atmıyorlar artık parayı verip okuyorsun ohhh ne rahat xD
---> okuLda kaÇ gün DevamSızLığınız Var. bizde devam zorunluluğun yok üniden atmıyorlar artık parayı verip okuyorsun ohhh ne rahat xD
D Düş'eş Bayan Üye 27 May 2010 #12 ---> okuLda kaÇ gün DevamSızLığınız Var. Üniversitede devamsızlık problemi yok Allah'tan neredeyse sınavdan sınava gidiyorum
---> okuLda kaÇ gün DevamSızLığınız Var. Üniversitede devamsızlık problemi yok Allah'tan neredeyse sınavdan sınava gidiyorum
** TıLsıM ** Bayan Üye 27 May 2010 #13 ---> okuLda kaÇ gün DevamSızLığınız Var. raporLu : 7 raporuz : 10 fLn izinLi:1 fLn
N ` nazLı .. Bayan Üye 27 May 2010 #14 ---> okuLda kaÇ gün DevamSızLığınız Var. 40 küsür.. belki daha fazla xD
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 28 May 2010 #16 ---> okuLda kaÇ gün DevamSızLığınız Var. 7 gün oldu bugün xD
` βэγzα ' Banned 28 May 2010 #17 ---> okuLda kaÇ gün DevamSızLığınız Var. kopuKraLiçe' Alıntı: 2o faLandır hahaha Genişletmek için tıkla ... 21 p
---> okuLda kaÇ gün DevamSızLığınız Var. kopuKraLiçe' Alıntı: 2o faLandır hahaha Genişletmek için tıkla ... 21 p
G Gülümse. Bayan Üye 28 May 2010 #20 ---> okuLda kaÇ gün DevamSızLığınız Var. İzinli = 0.5 Raporlu = 13 Özürsüz = 10 xD