Okulda 2.günüm :)

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
Baktım herkesin var benim neyim eksik olum dedim kendi kendime .. :) Dün okula gitmiştik ancak sadece sınıfları öğrenmiştik .. Bugün derslere girdik :) Geçen seneden 2 kişi bizim sınıfta olduğu için rahattım :D Nalet olsun sınıfta 3 tane güzel kız var :D:D Birisini kesiorum :) Ama nalet olası kız arkadaşım fazla kesmeme izin vermiyor :) Lisenin ilk zamanlar nasıl biyer olduğunu bilmiyordum ama artık öğrendim :) Kızlar cıvıl cıvıl , erkekler kızların peşinde pervane :D Sınıfa girdik , programları filan verdiler .. Sıkıcı sıkıcı tanışma sorularına geçildi :) Bi ingilizceci vardı ki sormayın gitsin gelir gelmez kendimizi ingilizce tanıttırdı ve o ders bitene kadar neler çekmedim :D Öğlenciyiz .. 12.45'de gidiyoruz , 17.45'de dönüyoruz :) Eve yorgun argın geldim ve geçtim forumun karşısına :D:D Yarın da aynı sıkıcı gün olacak :) Okuduğunuz için teşekkürler :):)

sen yine iyimişsin benim haftada 3 gün 10 saat dersim var 8.30 da gidiyom saat 16:55 de çıkıyom diger günlerinden de 10 saat dersten farkı yok :(

kardişim ilk günlerden kıslara sarma sakın kimseye diklenmeye de çalışma herkesle aranı ii tut tavsiyemdir

ilk günlerde sıkılmaya başlarsan senenin sonunu getiremezsin. hele son senelerinde lise çekilmez olur. Kızlara da fazla takılma ;) derslerine ver kendini. şimdiden Oss ye çalışmaya başla ki ilerde sıkıntı çekmeyesin. 4. sene de millet haril haril oss ye çalışırken sen sadece tekrar yaparsın. benimki sadece fikir ben böyle yaptım başarılı oldum. takmak yada takmamak senin görüş açına bağlı ;)

ilk günlerde sıkılmaya başlarsan senenin sonunu getiremezsin. hele son senelerinde lise çekilmez olur. Kızlara da fazla takılma ;) derslerine ver kendini. şimdiden Oss ye çalışmaya başla ki ilerde sıkıntı çekmeyesin. 4. sene de millet haril haril oss ye çalışırken sen sadece tekrar yaparsın. benimki sadece fikir ben böyle yaptım başarılı oldum. takmak yada takmamak senin görüş açına bağlı ;)

Canın sağolsun ;) Tavsiyelerin için saqol ..​

Sevgilin var be kız mı kesiosun:D

Sevgilinde kızları kesmene izin veriod değişik:D

Kendini fazla kızlara verme şimdiden çalışmaya bak.
Mesela bende lise 1 e geçtim ve voleybolu bıraktım.Sende kızları bırak:D

Sevgilin var be kız mı kesiosun:D

Sevgilinde kızları kesmene izin veriod değişik:D

Kendini fazla kızlara verme şimdiden çalışmaya bak.
Mesela bende lise 1 e geçtim ve voleybolu bıraktım.Sende kızları bırak:D

Bırakamam .. Tiryaki oldum :D Evet sevgilim var ama yine de kesiyorum .. Kendime engel olamıyorum . Arkadaşlarımın ayartmasıyla beraber :D

waaooooww lise heaa
şimdi söyleyince bi garip oldum yaa neydi o günler
bende ilk günümde hocayla kavga etmiştim

çömsün sen dahaahahaha çömezz:2:
geliişince bunların hiçbirinii derd etmessin:2: lise şıpp diee biteRr gösünü açıP kaPatana kdr biter!! Yeterki yapmakk istee..
nys basarılar derSLERDee datLuM'mm!:2::8:

Son düzenleme:
uyum salamak ıstıosan bence hemen bole selerle kafanı yorma sınıfta kendını kızlarla deil derslernle kanıtlamalısın

lıseyı elencelı yapmak ınsanın kendı elındedır ama bu bızım ot lıse ıcın gecerlı deil:(

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri