Okul Zamanları ...

Asi Ruh

Kayıtlı Üye
Okul Zamanları ...

AŞK !

iLk okuL cahLarımda sınıfımdaki az ama öz besiktasLıLardan birisiydim.. boL boL okuL dehistirmekLe gecti iLk okuL.. orta okuLa gectim.. gene azdık.. ama her zaman ki gibi ÖZDÜK!.. ingiLizce öğretmenimiz vardı.. Duygu Aktan gaLatasarayLıydı.. bi'gün sözLü yapcam dedi.. teker teker tahtaya kaLdırıo bizi.. soruLar soruyo.. tahtaya ingiLizce cümLe yazdırıyo.. bi-iki kisi kaLktı.. I Love You Ayse I Love You Fatma faLan yazdıLar.. Volkan KAYA dedi.. kaLktım tahtaya.. bi-iki soru sordu.. tahtaya ingiLizce bi'cümLe yaz dedi.. içimdeki aşk kadar büyük oLmasada büyük harfLerLe yazdım.. THE CHAMPIONS OF OUR HEARTS BEŞİKTAŞ!.. güLümsedi.. hoca nın ağzından döküLen iki cümLe bu tarifi imkansız aşkı anLatıyordu beLkide.. ''Beşiktaş TribünLeri BesteLerini İngiLizce SöyLeseydi Hic Birimiz Volkan Kadar GüzeL İngiLizce Konuşamazdık'' dedi.. bi'gün gazeteyi actım YE-NE-Ce-ĞİZ! sekLinde bi manset gordum.. Fatih Terim'in resmi vardı aLtta.. CheLsea yi yenecekLermis.. 0-5 bitti mac.. yıLbası yakLastı.. kuraLar faLan cekiLdi hediyeLesmek icin.. kura cekiLdihi gun.. kimse bana gs atkısı faLan aLmasın bunu saka dahi oLsa yapmayın aLır cope atarım dedim.. benim hediye aLcam cocuk gsLiydi.. ama bana kimin aLacahını biLmiodum.. ben cocuha CheLsea atkısı aLcaktım buLamadım hediyeLeri verme zamanı geLdi.. hoca sınıfa girdi.. Hediyeyi vermeden önce hediye verecehiniz arkadasınızın ozeLLikLerini anLatın dedi.. herkes soyLedi hediyeLerini faLan verdi.. Duygu Hoca ''Simdi Sıra Bende Ben Veriyim Hediyemi'' dedi.. ''O 10 miLion AŞIK tan birisi'' dedi.. kimse tahminde buLunamadı benim oLduhuma dair.. ''Onun Biricik Kardeşi Var'' dedi.. tanıyanLar bana baktı.. ''Onun kaLbi beşiktAŞKıyLa carpıyor'' dedi.. herkes bana baktı.. ''Volkan GeL canım hediyeni aL'' dedi.. kafam karıstı.. ihtimaL uretmeye basLadım.. kesin inadına gs atkısı aLmıstır dedim.. ama napcaktım atkıyı.. atamazdımda.. boynumada ascak haLim yhoktu.. kaLktım hocanın yanına gittim.. hediyesini cıkardı.. sarıLı bi sekiLde.. kesin gs forması dedim.. actım hediyeyi.. Beşiktaş Forması.. cok sevinmistim o gün.. Lise cahLarıma geLdihimde sayımız dierLeriyLe orantıLıydı.. Herkezin sırasında bisiLer yazardı.. ama benim sıramda ne bi kızın ismi.. nede isminin bas harfi vardı.. cünkü ben. beşiktAŞK yazmıstım sıramın en güzeL ve temiz yerine.. ÇARŞI yazmıstım sırtımı dayadıhım yere.. imrenerek bakıyodu herkes.. Hukuk Hocamız vardı Ayşe Çeşme die.. ben disipLine gittikce kurtarırdı beni gaLatasarayLıydı.. eşi fanatik beşiktaşLıymıs.. bi'gün derste.. tenefüste yanıma geL dedi.. kesin disipLinLik oLdum die düsünürken.. gittim yanına.. eLinde kocaman bi posetLe geLdi yanıma.. poseti verdi bana.. ''hayırdır hocam'' dedim? hediyeni acsana dedi.. actım birisi gökyüzünde penceLeriyLe siyah beyaz topu tutan kartaL.. dieri kayanın uzerine konmak üzereyken bi'kartaL.. cok saoLun hocam dedim. ben deiL bunLarı sana esim gönderdi dedi.. 100. Yılımızdı.. Galatasaray macı yakaLasmıstı.. macı aLdık Şampiyon oLduk.. Ayşe HocayLa sakaLastık faLan.. tenefüste yanıma uhra dedi.. gittim yanına Allah size daha nice sampionLukLar nasip etsin voLkancım.. tebrik ederim dedi.. Beşiktaş bayrahı verdi.. donup kaLmıstım.. cok mahcup oLmustum .. ''HOCAM!'' dedim.. ''Sussss! dedi.. öptü.. sen bana esimin gencLihini izLetiyosun asık cocuk dedi.. güLümsedim..''Gerci hoş.. şu aşkınıza haLa bi'anLam verebiLmis deiLim ama'' dedi.. aması dedim... AŞIK oLmadıhım icindir dedi..!!! ESAS OLAN HAYATTIR. HAYATTA BEŞİKTAŞ

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri