Dogu_BEY
Kayıtlı Üye
Ben Liseyi E.M.L Okudum İlk Yılımda Ve Okulun İlk Haftasında Bir Kız Gördüm Çok Hoşuma Gitti Büyük Şanski O Kızla Aynı Servis Aracına Binmeye Başladık Bir Kaç Hafta Geçtikten Sonra Ben En Sonun'da Cesaret Edip Kıza Açıldım Ve Sonuç Olumlu Çıktı Bir Ay Olmuştu Çıkıyorduk Bizim Servis Aracı Ş.urfa Lisesi Ögrencilerinide Alıyormuş(Bu Arada Ben Ş.urfadan) Tabi Biraz Zamn Geçtikten Sonra Ben Okulu Asmaya Başladım Saolsun Servis Şöförümüz Bir Gün Dedi Sen'de Benimle Gel İyi Dedim Bir Likte Urfa Lisesine Gittik Ne Yazıkki Araca Binen Bir Kızdan Tekrardan Hoşlanmaya Başladım(Kendime Dedim Sonum Kötü)Bu Sefer Ben Artık Servis Aracından Hiç İnmiyordum Her Defasında Servisle Birlikte Urfa Lisesine Gidiyordum Bu Arada Benim Okuldaki Kızda Buna Sinir Oluyor En Sonunda Bir Bahaneyle Ayrıldık(Bana Gün Dogmuştu O Gün)Tabi Geçen Zaman Zarfı İçerisinde Urfa Lisesindeki Kızla Aramı İyi Yapmıştım Bu Sefer Ona Açıldım İki Gün Sonra Onunla Çıkmaya Başladım Tabi Bu Arada Diger Kızda Benim Urfa Lisesinde Çıktıgım Birini Ögrendi Nasıl Oldu Bilmiyorum Neyse Aradan Bir Hafta Geçti Okulun Çıkışı Servis Aracına Dogru Gidiyorum Bindim Araca Baktım Bir Kaç Urfa Lisesi Ögrencisi Var Bir An Tedirgin Oldum(Ne Diye Sorarsanız Bilmiyorum)Neyseki Dedim Dilek Yok(Dilek Urfa Lisesindeki)Arka Koltuga Geçtim Tabi Yasemin(Benim Okuldaki Eski Çıktıgım Kişiydi)O Da Araca Bindi Bir Süre Geçtikten Sonra Dilek Ve Bir Kaç Arkadaşı Daha Araca Bindi Ben Renk Degiştirdigimin Farkına Vardım Servi Şöförümüzde Dikiz Aynasından Bana Bakıp Sırıtıyordu Arac Hareket Etti Yasemin Koltuktan Kaltı(Koptugum An)Bize Dogru Geldi Bana Bakarak Bumu Dedi Ben Konuşamadım Dilek Ne Oluyor Dedi Yasemin Buna Agzını Açtı Aracın İçinde Laflar Bir Havada Uçuşuyor Bunlar Ayakta Bir Birilerine Laf Üstüne laf Diyorlar Benim Duymadıgım Lafları Orda DuydumBunlar Kavga Ederken Bu Sefer Ben Kendimi Tutamayıp Gülme Başladım(Bayanlar Kızmayın Elimde Olan Bir Şey Yoktu)Şöfer Birini Eve Bırakana Kadar Laf Kavgası Devam Etti Ben Gülme Krizlerine Girmiştim O Zaman Ben O Olayda Zedelenmeden Çıkmıştım Ama Dileklede Ayrılmıştık Bizim Şöförede Güzel Bir Ders Olmuştu Bana Gülen Bu Sefer Sinirle Bakıyordu...
Bu Gerçek Yaşamımdan...