OkuL sıkıcımı =)
cezax Kayıtlı Üye 9 Eyl 2008 #6 liseyi özlüyorum ama okuldaykende sıkılırdım .hep öğretmenlerin suçu d:
PoLaT-BaHa Kayıtlı Üye 10 Eyl 2008 #7 ne sıkılması yaaaa resmen cennete düştüm bilader olamaz böle bişey
Nymph Bayan Üye 11 Eyl 2008 #11 Delgado' Alıntı: ne sıkılması yaaaa resmen cennete düştüm bilader olamaz böle bişey Genişletmek için tıkla ... Sen öyLe san DersLer başLasın bakaLım, görürsün cenneti hahaha ßence hiç sıkıcı değiL. Tam tersi ben tatiLde çok sıkıLdım. OkuLun açıLmasını ipLe çekiodum. O derece
Delgado' Alıntı: ne sıkılması yaaaa resmen cennete düştüm bilader olamaz böle bişey Genişletmek için tıkla ... Sen öyLe san DersLer başLasın bakaLım, görürsün cenneti hahaha ßence hiç sıkıcı değiL. Tam tersi ben tatiLde çok sıkıLdım. OkuLun açıLmasını ipLe çekiodum. O derece
oJe Bayan Üye 11 Eyl 2008 #13 lisedeyken okula diqil sanki cehenneme qidiyo qißi ßi etki wardi uzerimde zorla qiderdim okula hatta haftanin 2-3 qunu qitmezdm ßile... simdi unwtedeyiz :d sıkıcı deqil simdilik
lisedeyken okula diqil sanki cehenneme qidiyo qißi ßi etki wardi uzerimde zorla qiderdim okula hatta haftanin 2-3 qunu qitmezdm ßile... simdi unwtedeyiz :d sıkıcı deqil simdilik
R RuThLeSs Kayıtlı Üye 11 Eyl 2008 #14 hocalar sıkıcı ya yoksa okul manyak arkadaslar fılan tam şamata