okeanos... :)

okeanos

Banned
hoşgeldiniz...
ben selin.
1986 istanbul doğumlu trabzonluyum..
cerrahi asistanı olarak çalışıyorum,
maalesef ailemden uzaktayım bu sebepten :(
sağlam arkadaşlıkları olan ama fazla arkadaş edinmeyen biriyim...
seçici ve ayakları yere basan bi kişiliğim var.
hayatta en çok kardeşimi severim bitanem benim o hayatımın erkeği :)
babasına aşık bi kız oldum hep..
kendi değer yargıları olan asla taviz vermeyen biriyim, inatçıyım sırf inat için kendi canımın yanmasına bile izin verdiğim olmuştur...
aşık olduğumda sadık olurum...
hak edene hak ettiği kadar diyenlerdenim...

forumu çok sevdiğimi de ekleyeyim... :)

herkese teşekkürler...

---> okeanos... :)

bende m.oldum Selın abla :)
bır sey soracam cerrahi asistanlıgı nasıl bır duygu xD

Güzel Bir İfade, Güzel Bir Anlatım :) Seni Tanımak Güzeldi.. Hayatında Mutluluklar Dilerim.. Teşekkürler.

Vay hemşehrim :)

Cerrahi asistanından kastın ameliyatlara falan giriyomusun ? Biraz ilgimi çekiyor bu konular :pp

Seni tanıdığıma sevindim

Son düzenleme:

Vay hemşehrim :)

Cerrahi asistanından kastın ameliyatlara falan giriyomusun ? Biraz ilgimi çekiyor bu konular :pp

Seni tanıdığıma sevindim

:) hemşerimmm :)
canım şöyle anlatiim tıp okurken son yılı inturn olarak geçiyor yani son yılda başlıyorsun, okul bitiyor asistan olarak devam ediyorsun bu süreçte takribi 6 yıl sürüyor tus falan var arada tabiii :) yani kısacası tıpta öğrencilik asla bitmiyor :) bende yeni mezun asistanım :)

Bence bunun asistanlığı bile çok güzel bende stajerim en az 20-25 ameliyata girdim. Mesleğin gayet güzel
Birşey sorucam sağlık lisesi çıkışı falanmısın yoksa üni.de tıpmı seçtin ve son sorum xD
Puanı çok yüksekmi bölümünün

Bence bunun asistanlığı bile çok güzel bende stajerim en az 20-25 ameliyata girdim. Mesleğin gayet güzel
Birşey sorucam sağlık lisesi çıkışı falanmısın yoksa üni.de tıpmı seçtin ve son sorum xD
Puanı çok yüksekmi bölümünün

ünide canım marmara mezunuyum puanını sen düşün :) baya bi yüksek ama isteyince olmayacak ne var ki?

ünide canım marmara mezunuyum puanını sen düşün :) baya bi yüksek ama isteyince olmayacak ne var ki?

Anladım canım yok ben kazanamam istesemde olmuyo olmayınca olmuyo xD yüksek hemşireliği nasıl tutturucam diye bakıyorum xD

Neyse kestim ben sana meslek hayatında başarılar canım :pp

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri